Neee, Severina v tej vijolični obleki pokazala skoraj vse in tukaj je fotografija

28. 11. 2023
Deli
Neee, Severina v tej vijolični obleki pokazala skoraj vse in tukaj je fotografija (foto: Instagram/Severina)
Instagram/Severina

Hrvaška pevka Severina je v tej vijolični obleki mnoge povsem zmedla in le kako jih ne bi, ko pa je bila obleka videti tako zelo seksi.

Hrvaška pevka Severina ima prav gotovo eno izmed najbolje založenih garderobnih omar na Balkanu in mnoge ji zavidajo, saj se v njeni omari skrivajo številni zares prestižni modni kosi, ki bi jih številne z veseljem posvojile, pevka pa tudi v tej že skoraj praznični sezoni ne popušča in kaže zares odlične modne kombinacije.

V nedavni oddaji Superstar, kjer je lepa hrvaška pevka članica žirije, je nedavno pokazala še posebej zapeljivo modno opravico, ki je bila za mnoge prava sladica, saj je razkrivala več, kot bi mnogi pričakovali in zvezdnica si takšno obleko seveda lahko privošči, saj je njena postava tudi zdaj, ko je že v zrelih letih, videti sanjsko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ko je fotografijo objavila na svojem Instagram profilu je mnoge zmedla, kako jih tudi ne bi, ko pa je mrežasta vijolična obleka pokazala vse, kar pod obleko nosi seksi glasbenica in seveda so mnogi močno napenjali oči in sliko povečevali, da bi ja videli vse tisto, kar se skriva pod obleko. Seksi črne spodnje perilo se je sramežljivo skrivala pod to čudovito modno kombinacijo in Severina je v takšni podobi zares blestela.

Seveda si pevka takšno modno kombinacijo z lahkoto privošči, saj je njena postava že leta izklesana in zdi se, da je v zadnjem času izgubila še kakšen kilogram ali dva. Vsekakor je njena postava zares manekenska in zato si ta znana Hrvatica lahko privošči skoraj vsako modno opravo, saj ji njena manekenska postava to vsekakor dopušča.

Severina pa je pred časom tudi že povedala, kje bo preživela najdaljšo noč v letu in zdaj je jasno, da bo letos nastopala v Kotorju in seveda mnogi že zdaj ugibajo, koliko bo letos stal njen novoletni nastop. Prav gotovo pa bodo številke spet precej vrtoglave, kakor je za novoletne koncerte v navadi pri najbolj popularnih glasbenikih v regiji.

Ni skrivnost, da je Severina med najbolje plačanimi izvajalci, ki nastopajo za najdaljšo noč v letu, saj je Slobodna Dalmacija poročala, da je že pred desetimi leti za novoletni nastop v Poreču v svoj žep pospravila okoli 50 tisoč evrov in prav gotovo so se te številke v desetih letih še zvišale, če ne kar podvojile, saj je pevka v tem času še pridobila na popularnosti.

Katie Holmes zaradi te modne kombinacije spet dvignila veliko prahu, tukaj so fotografije

"Novoletni honorar največjih zvezdnikov v regiji je od 50.000 do 100.000 evrov. Tisti, ki se ukvarjajo s tem poslom, vedo, koliko denarja morajo nameniti za katerega izvajalca," so pred časom poročali v Dnevnem avazu. 

Hrvaški mediji so se še posebej na dolgo razpisali o njenem lanskem novoletnem nastopu v Splitu, kjer naj bi po navedbah 24sata za svoj nastop zaračunala nekoliko nižjo tarifo. "Pristala je na nastop po polovični ceni. Ona je na enaki ravni kot Dino Merlin in Željko Joksimović, zato je njena cena vsaj 80.000 evrov. V Splitu nastopa za 50.000 evrov. Mislim, da je to zadetek v polno, več okoliških mest pa je odpovedalo sprejeme, ker pričakujejo, da bodo ljudje prišli na Severinin nastop v Splitu," je takrat za 24sata.hr povedal estradni menedžer Ivica Bubalo.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ