Severinina postava ni naključje, za tak trening je treba veliko moči in vzdržljivosti

Severinina postava ni naključje, za tak trening je treba veliko moči in vzdržljivosti (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
11. 10. 2021

Hrvaška pevka ne skriva dejstva, da vzorno skrbi za svojo odlično formo in lepo postavo.

Nobena skrivnost ni, da Severina svojo vitalnost in lepoto ohranja s pomočjo napornih treningov, kar občasno tudi pokaže svojim oboževalcem. Ples in petje na odru zahtevata precej kondicije, tega pa se pevka še kako dobro zaveda.

Hajdi Korošec Jazbinšek je gumijaste škornje kombinirala tako, da boste ostale odprtih ust, zagotovo jih boste hotele nositi tudi ve!

"Dežuje, to pa ni razlog, da bi ostala doma. Opravila sem kondicijski in krožni trening v @salokaprice (moja oaza telesne obnove že zadnjih 7 let)," je med drugim zapisala ob sliki, na kateri jo lahko občudujemo med napornim treningom.

Jasno je, da priljubljeno pevko odlikuje železna disciplina in da ji gibanje pomaga ohranjati moč in čvrsto postavo. V zadnjem času ji res ni bilo lahko - najprej se je na sodišču borila za skrbništvo nad sinom Aleksandrom (pred kratkim je sodišče odobrilo deljeno skrbništvo), potem pa se je še ločila od Igorja Kojića.

A življenjske preglavice se na njeni postavi in obrazu niti malo ne poznajo - jasno je, da ji je bil pri tem zdrav življenjski slog zelo v pomoč, saj se je po vseh udarcih hitreje postavila na noge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo