Pri nas znana pevka po ločitvi o bivšem povedala precej žalostno resnico, tukaj so podrobnosti

5. 7. 2024
Deli

Shakira ni skrivala, da v zakonu ni imela nobenega časa za svojo kariero.

Kolumbijska pevka je pred dvema letoma prekinila zvezo z nogometašem Gerardom Piquéjem, v intervjuju z Jimmyjem Fallonom v oddaji 'The Tonight Show' pa je govorila o na novo pridobljeni svobodi. Razlog za prekinitev zveze med Shakiro in Gerardom Piquéjem je bila njegova nezvestoba, za katero naj bi ona izvedela zaradi 'kozarčka marmelade' in nista ostala v dobrih odnosih.

Med drugim je povedala, da se ni mogla osredotočiti na svojo glasbo, ko je bila z njim. "Tukaj in tam sem delala na novi glasbi, vendar mi je bilo težko. Nisem imela časa zaradi zakona in partnerja. Zdaj sem brez moža, ampak ja, on me je vlekel navzdol. Zdaj sem svobodna. Zdaj resnično lahko delam," je pevka odprla svojo dušo.

Potem ko sta dobila dva sinova, Milana in Sasho, je svojo kariero 'postavila na čakanje', da bi se lahko posvetila vzgoji otrok, Piqué pa se je osredotočil na nogomet. V zadnjih letih je občasno objavila kakšno pesem, nato pa je po prekinitvi vstopila v studio in marca letos predstavila nov album 'Las Mujeres Ya No Lloran', kar v prevodu pomeni 'Ženske ne jokajo več'. Aprila je napovedala tudi svetovno turnejo.

Naj spomnimo, Shakira in nogometaš sta se spoznala marca 2011, ko je snemala spot za pesem 'Waka Waka'. Skupaj sta bila 12 let, razšla pa sta se junija 2022. Njuna ločitev je povzročila veliko pozornost javnosti, še posebej po tem, ko je prišlo na dan, da je bil on nezvest.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!