Tako po razhodu od Petra Graša zdaj živi Danijela Martinović, iskreno je povedala, kako ji gre

24. 9. 2023
Deli
Tako po razhodu od Petra Graša zdaj živi Danijela Martinović, iskreno je povedala, kako ji gre (foto: Instagram/Danijela Martinović)
Instagram/Danijela Martinović

O tem, kako je z njo zdaj, je spregovorila za hrvaški INmagazin in ni skrivala ničesar.

V sosednji Hrvaški je že pred časom kar krepko završalo, ko se je izvedelo, da se je znan estradni par, pevka Danijela Martinović in pevec Petar Grašo razšla. Kmalu za tem se je izvedelo, da je on v zvezi s Hano Huljić, s katero sta se tudi sprehodila do oltarja in izrekla večni da. Zdaj uživata v zakonski idili, imata pa tudi hčerkico, ki jo naravnost obožujeta.

Titova vnukinja kot prava fatalka, se vam zdi družinska podobnost očitna?

No, tudi Danijela je našla novo ljubezensko srečo, zdaj že nekaj časa uživa v družbi postavnega kriminalističnega inšpektorja Josipa Plavića in ne skriva, da ji je zelo lepo. Nedavno je o tem, kako je zdaj z njuno zvezo, odkrito spregovorila za hrvaški INmagazin.

"Vodiva lepo, mirno življenje, všeč mi je, da takrat, ko je prost, potuje z mano. Rada pobegneva po najinih obveznostih. To poletje sva preživela na eni plaži pod šotorom, to je bila njegova in moja želja. Prvič v življenju sem rekla: Bila sem v raznih hotelih, a tokrat je prvič, da spim v hotelu z milijardo zvezdicami. Uživava na polno," je dejala hrvaška pevka.

Kate Middleton je nosila kroj hlač, ki noro podaljša noge in doda pridih elegance

Sicer pa Danijela velja za vedno nasmejano osebo, a zdi se, da se je v zadnjem času malce umirila. Še vedno je srečna in nasmejana, jasno je, da na vso moč uživa v svojem življenju - tako kot njeni bivši, Petar Grašo, ki ne skriva svoje sreče.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s pogumnim gasilcem Sandijem Zajcem