Težave v zakonu Jennifer Lopez in Bena Afflecka? No, slavni hollywoodski parček se je odzval takole ...

30. 11. 2023
Deli
Zaljubljeni pogledi Bena Afflecka in Jennifer Lopez so že lani na filmskem festivalu v Benetkah dali slutiti, da gre tokrat zares. (foto: Foto: Profimedia Profimedia)
Foto: Profimedia Profimedia

V zadnjem času več svetovnih tabloidov poroča o tem, da naj bi v zakonu slavnega parčka krepko škripalo.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi se slavna zakonca Jennifer Lopez in Ben Affleck v zadnjem času čedalje pogostej prepirala. Eden od razlogov naj bi bil drugačno dojemanje sprejemljivega vedenja hišnih ljubljenčkov v njunem domu. Par ima vilo, vredno 80 milijonov dolarjev, na Beverly Hillsu. Skupaj skrbita za osem psov in eno mačko.

Melanie Griffith je nekoč veljala za eno najlepših igralk, danes pa je pri 66 letih videti takole

Jennifer si želi, da bi bili njuni ljubljenci disciplinirani in poslušni, medtem ko je Ben precej sproščen glede tega in ga vragolije njunih štirinožcev niti malo ne motijo. Jennifer naj bi tudi mislila, da Ben ni dovolj skrben glede njunih hišnih ljubljencev.

"V njunem domu je pravi živalski vrt. Jennifer prisega, da je edina, ki počisti za ljubljenci. Vedno opozarja Bena, naj ji pomaga in naj vsaj pobere njihove iztrebke," je za tabloid Heat razkril neimenovani vir - gre za osebo, ki je blizu znanemu parčku. Povedal je še, da je Ben naredil nekaj, kar je razjezilo njegovo soprogo.

"Najel je podjetje, ki čisti za njunimi ljubljenčki. To pa je Jennifer zelo zmotilo, saj meni, da je Ben povsem zmožen vse to početi sam, brez pomoči drugih ljudi, in misli, da je razlog preprosto njegova lenoba," je dodal isti vir. A zdi se, da ta kamen spotike nikakor ne vpliva na njun odnos in da pravzaprav res ni tako hudo.

Pred krakim so ju namreč paparaci ujeli v eni od trgovin s pohištvom v Los Angelesu. Po tem, ko sta si ogledala eksponate, sta bila malce utrujena. Sedla sta na udoben dvosed in sklenila, da si bosta malce oddahnila. Krajši predah sta izkoristila za izmenjavo nežnosti.

Jennifer Lopez in Ben Affleck se poljubljata v trgovini s pohištvom

Jennifer Lopez in Ben Affleck se poljubljata v trgovini s pohištvom

Profimedia

Jennifer je svojega soproga nežno poljubila, ob tem pa ji ni bilo mar za radovedne poglede drugih kupcev, tudi paparaci (ki so jima nenehno za petami) je očitno niso niti malo motili. Sicer gre za parček, čigar ljubezenska zgodba je ganila številne. Svojo romanso sta obnovila leta 2021, 18 let po tem, ko sta razvrgla zaroko in odpovedala načrtovano poroko.

Ta znana slovenska voditeljica po ločitvi o ljubezni povedala svojo resnico in zdaj je jasno ali je še vedno samska

Sredi julija 2022 sta se poročila in mediji od takrat vsake toliko časa poročajo, da v njunem zakonu ni vse v najboljšem redu. No, očitno sta ta poročila vsakič postavila na laž in tudi tokrat ni nič drugače. Domnevni spor okrog hišnih ljubljencev verjetno res ni tako hud, kot se je zdelo na prvi pogled, kajne? Sicer se ne bi javno poljubljala in dajala vtis, da sta še vedno zelo zaljubljena.

BONUS VIDEO: Petra Kerčmar - voditeljica, ki nas že 18 let pozdravlja v naših domovih