Uf, nekoč je bila glavna zvezdnica kultne serije iz 90-ih, zdaj pa je odvrgla krpice (in pokazala svoje telo pri 50. letih)

1. 3. 2024
Deli
Uf, nekoč je bila glavna zvezdnica kultne serije iz 90-ih, zdaj pa je odvrgla krpice (in pokazala svoje telo pri 50. letih) (foto: Profimedia)
Profimedia

Tudi pri nas ima svoje oboževalce in številni se sprašujejo, kaj se zdaj dogaja z  njo in kako je videti, saj je bila svoje čase prava lepotica, za katero so vzdihovali mnogi.

Gre za temnolaso Tiffani Thiesen, ki je slavo dosegla z vlogo v kultni seriji Beverly Hills 90210. Na karierno pot je stopila z vlogo Kelly Kapowski pri zgolj 15-ih letih, ko je zmagala na lepotnem tekmovanju Miss Junior America in nato začela igrati Kelly v seriji Saved By the Bell.

Leta 1994 je dobila vlogo v takrat eni od najbolj priljubljenih najstniških serij, Beverly Hills 9021. V njej je igrala lik zlobne Valerie Malone, sicer sestrične Brendona in Brende Walsh, z vlogo pa se je usidrala med zvezde.

Zaradi svojega atraktivnega videza je vedno pritegovala pozornost, nedavno pa je oboževalce očarala s fotografijo, na kateri pozira gola in je ovita samo v rjuho. Sliko je objavila ob svojem 50. rojstnem dnevu in dokazala, da je pravzaprav v odlični formi in še vedno zelo mladostna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Po uspehu v Beverly Hillsu je gostovala v sitcomih in drugih serijah, medtem ko ji filmske vloge niso bile pisane na kožo. Kritike ni navdušila njena igra, tako da ji niso bili najbolj naklonjeni. V času svojega zvezdniškega statusa je slovela tudi po zvezah s kolegi iz serij - nekaj časa so jo povezovali z Brianom Austinom Greenom.

Doživela pa je tudi hudo tragedijo - leta 1999 si je njen takratni fant David Strickland vzel življenje, kar jo je močno prizadelo in je potrebovala veliko časa, da si je opomogla.

Leta 2005 je svojo srečo našla z igralcem Bradyjem Smithom, s katerim ima dva otroka, hčerko Harper Renn in sina Holta Fisherja. Njeno življenje je zdaj precej manj glamurozno, a očitno je, da še kako lepo skrbi za sebe - v veselje tistih oboževalcev, ki je nikoli niso pozabili.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu