TO je družina Jennifer Lopez, podobnost z njeno hčerko je osupljiva. Le kje je bil Ben?!

Jennifer Lopez<br />
Ima tudi podjetno žilico<br />
Ena najbolj priljubljenih pevk in igralk na svetu je zagotovo Jennifer Lopez (51), ki pa ima očitno tudi dober nos za posel. S svojim zaročencem Alexom Rodriguezom (45), nekdanjim zvezdnikom bejzbola, sta namreč postala solastnika podjetja za proizvodnjo kavnih napitkov brez sladkorja Kitu Life. To ameriško podjetje obstaja od leta 2016, par pa bo poskušal s svojim imidžem pri njegovi promociji. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
2. 11. 2021

Noč čarovnic je v ZDA izjemno priljubljen, kar je pokazala tudi priljubljena pevka in igralka.

Jennifer Lopez se je očitno odločila, da bo noč čarovnic preživela v družbi svojih najbližjih. Svojima dvojčkoma, hčerki Emmi in sinu Maxu, je naredila sladico, kako je vse skupaj potekalo in kako so se ob tem zabavali pa je v posnetku pokazala svojim oboževalcem.

Kmetija: O Ambrožu spregovoril njegov oče Anton, ki o Nini ni povedal nič lepega

Dvojčka je dobila v zakonu s pevcem Marcom Anthonyjem, zdaj pa sta njena otroka prava odraščajoča najstnika. Podobnost s hčerko Emmo je izjemna, punca je že zdaj prava lepotica in očitno je, da bo prav tako postavna, kot je njena mama. Tudi sin Max bo prav kmalu zrasel v privlačnega fanta.

Očitno je, da so izjemno povezani in se imajo zelo lepo. No, Jennifer si ni mogla pomagati - v ozadnju je slišati latino glasbo, lepo pevko pa so takoj zasrbele pete in je preprosto morala malce zaplesati. Številni sledilci so bili navdušeni nad njenim čvrstim trebuščkom, ki ga je mogoče videti na posnetku.

Ob tem se je pa marsikdo vprašal, kje je njen fant, Ben Affleck. Očtino sta sklenila, da bosta noč čarovnic preživela ločeno, a to ne pomeni, da je ljubezen med njima kaj manj vroča. Na javnih dogodkih sta še vedno videti kot dva golobčka, tako da so oboževalci prepričani, da bo kaj kmalu sledila novica o zaroki...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Priporočamo