To naj bi bil pravi razlog, zakaj se je princ Harry poročil z Meghan Markle, presenečeni boste

To naj bi bil pravi razlog, zakaj se je princ Harry poročil z Meghan Markle, presenečeni boste (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2020

Gre za eno od lastnosti njegovega značaja, ki je zelo izražena, poročajo tuji tabloidi.

V vsaki generaciji britanske kraljeve družine se najde kakšen član, ki velja v družinskih krogih za pravega upornika. V mladih letih princa Charlesa je za upornika veljal njegov mlajši brat Andrew, pred njim pa je za pravo upornico veljala princesa Margareta, sestra kraljice Elizabete II.

Mogoče bi vas še zanimalo: Izvedelo se je, zakaj sta princ Harry in Meghan Markle prikrivala podrobnosti o rojstvu malega Archieja

A zdaj je glavna uporniška "črna ovca" kraljeve družine 36-letni princ Harry. Po poročanju spletne strani entertainments.com naj bi se prav zaradi kljubovanja poročil z nekdanjo igralko Meghan Markle, čeprav je zelo dobro vedel, da si kraljeva družina ne želi igralke med njimi. In zapovrh še ameriške.

Sicer pa je princ Harry že od pubertete dalje jasno kazal, da ne namerava slediti kraljevim pravilom - ni jih maral, tako kot jih ni marala niti njegova pokojna mama, princesa Diana. Tudi druga dekleta, s katerimi se je dobival pred Meghan, so bila iz igralskih vrst. Nihče iz njegove družine ni pričakoval, da bi njegova zveza z Meghan lahko trajala in da jo bo tako hitro zasnubil.

Ob Harryjevi zvezi se je kraljica Elizabeta zagotovo spomnila na kralja Edwarda VIII, ki se je leta 1963 odpovedal prestolu po samo enem letu kraljevanja - zaljubil se je namreč v ameriško ločenko Wallis Simpson, kar je takrat v aristokratskih krogih veljalo za pravi škandal.