Uff, Tom Cruise za svojo hči noče slišati, to mladenko pa obdaruje za vsak njen rojstni dan (ajeeej, kakšen oče, no!)

10. 6. 2024
Deli

Znano je, da s hčerko že vrsto let nima stikov, a tole je res preveč!

Hollywoodski zvezdnik Tom Cruise ima veliko oboževalcev po celem svetu, a marsikdo se hitro ohladi, ko izve, kakšen odnos ima s svojo hčerko Suri, ki jo je dobil v zakonu z igralko Katie Holmes. Suri je pred kratkim dopolnila 18 let, svoj rojstni dan pa je proslavila brez očeta.

Profimedia

No, medtem ko mu za lastnega otroka očitno ni kaj dosti mar, svojo naklonjenost izkazuje mlajši kolegici Dakoti Fanning. Za vsak rojstni dan ji namreč podari par dragocenih čevljev! Tom in Dakota sta povezana, vse odkar je leta 2005 v filmu Vojna svetov igrala njegovo hčerko. O njunem odnosu je Dakota govorila med gostovanju v The Kelly Clarkson Showu.

Zdi se, da je bil Tom na vsakem Dakotinem rojstnem dnevu, medtem ko rojstni dan lastne hčerke mirno prezre in ji ne podari prav ničesar. Tom in Dakota sta sicer v filmu Vojne zvezd igrala očeta in hčerko, ki skušata preživeti invazijo nezemljanov. V času, ko so film posneli, je imela Dakota 11 let, takrat je tudi praznovala rojstni dan. Zvezdnik ji je podaril mobitel, ki si ga je zelo želela.

"Res sem si želela ta mobitel in zagotovo sem govorila o tem, saj mi ga je kupil. To je res lep spomin," je v šovu dejala Dakota. Kmalu je začela odkrivati lepe čevlje, Tom pa ji je ustregel - kot je razkrila sama, ji od takrat za rojstni dan vedno pošlje čevlje. No, Suri zagotovo nima nobene take zgodbe, saj od svojega zgodnjega otroštva oziroma razhoda med mamo Katie in očetom Tomom z njim nima stikov.

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik