Trumpova nečakinja v novi knjigi z uničujočo psihološko analizo strica in družine Trump

26. 11. 2023
Deli
Donald je bil za mojega dedka to, kar je zid na meji z Mehiko za Donalda Trumpa - projekt ničevosti," je zapisala Mary Trump. (foto: Profimedia)
Profimedia

Nečakinja predsednika ZDA Donalda Trumpa Mary Trump v svoji knjigi z naslovom Preveč in nikoli dovolj: Kako je moja družina ustvarila najnevarnejšega človeka na svetu, ki bo objavljena prihodnji teden, piše, da je ustanovitelj družine Fred Trump starejši ustvaril brezobzirnega psihopata, ki danes vodi ZDA.

Odlomke iz knjige je med drugimi objavil časopis Washington Post. 55-letna Mary Trump je hči najstarejšega otroka Freda Trumpa starejšega, ki je umrl pred skoraj 40 leti, Freda Trumpa mlajšega. Doktorica klinične psihologije v svoji knjigi trdi, da je Fred Trump starejši zatrl številna čustva Donalda Trumpa.

Cameron Diaz nekoč ena od najlepših igralk, takole pa je videti pri 51 letih

Doktorica klinične psihologije v svoji knjigi trdi, da je Fred Trump starejši zatrl številna čustva Donalda Trumpa in mu izkrivil pogled na svet. "To delajo psihopati - druge izkoriščajo za svoje cilje, brezobzirno in učinkovito, brez tolerance do ugovora ali upora."

Predsednik ZDA Donald Trump in njegov brat ter sestri so skušali s tožbo preprečiti izid knjige, vendar jim sodišče ni ugodilo, zato bodo Američani lahko prihodnji teden brali, kako je Fred Trump starejši hotel iz Freda Trumpa mlajšega ustvariti "morilca".

Brutalno iskreno

Avtorica v knjigi opisuje, da je oče pri Donaldu Trumpu zatrl številna čustva in da se je njegov pogled na svet oblikoval na podlagi želje, da se izogne očetovemu neodobravanju. Potem, ko je Donald odrasel in pokazal, da bo brezobzirno kršil pravila, sta se zbližala. 

Mary Trump trdi, da se je Donald Trump vpisal na univerzo Pensilvanija s prevaro. Domače naloge mu je delala sestra Maryanne, vendar pa ni mogla zanj opraviti sprejemnega izpita in je najel pametnega fanta Joa Shapira, ki je to storil zanj za plačilo.

Melanie Griffith je nekoč veljala za eno najlepših igralk, danes pa je pri 66 letih videti takole

"S pomočjo očetovega vpliva in denarja je dobil samozavest za to, da se je prodajal kot bogat plejboj in izvrsten poslovnež. Donald je bil za mojega dedka to, kar je zid na meji z Mehiko za Donalda Trumpa - projekt ničevosti," je zapisala.

Trumpova družina je uspela začasno blokirati izid knjige na newyorškem sodišču, ker je v zameno za molk o družini dobila nekaj denarja po smrti svojega očeta, vendar pa je vrhovno sodišče države New York blokado odpravilo. 

BONUS VIDEO: Petra Kerčmar - voditeljica, ki nas že 18 let pozdravlja v naših domovih