Nika Ambrožič Urbas: Na gala druženju v svojih kreacijah

Nika Ambrožič Urbas: Na gala druženju v svojih kreacijah (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
3. 1. 2018

Slovenska modna oblikovalka in sodnica v televizijskem šovu Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas se je skupaj s soprogom Matjažem Ambrožičem udeležila gala večerje, ki jo je na londonskem Direktorskem inštitutu pripravila Britansko-slovenska gospodarska zbornica.

Nika je bila za to svečano priložnost oblečena v lastno kreacijo. Eleganten pončo v žlahtni rdeči barvi  bo njena blagovna znamka Marija Moderna kupkam ponudila zelo kmalu. A lastnica in kreativna direktorica Nika na glamuroznem dogodku ni bila edina predstavnica znamke Marija Moderna.

Redna gostja na srečanjih londonske visoke družbe je tudi ena Nikinih najtesnejših sodelavk in direktorica marketinga pri njeni modni znamki Lea Bernetič. Na prireditvi, kjer ni manjkalo vplivnih gospodarstvenikov in diplomatov, je Leo spremljal njen partner Lech. "Čudovit večer je bil kot vselej prekratek za pomenek z vsemi znanci in prijatelji. Z Matjažem sva zelo vesela, da sva po dolgih letih med drugimi spet srečala Janeza Škrabca in njegovo soprogo Sonjo. Seveda pa je najbolj pomembno to, da se trgovske in prijateljske vezi med Veliko Britanijo in Slovenijo kljub brexitu še vedno krepijo. Za to je še zlasti zaslužna neutrudna gospa Barbara Uranjek, direktorica Britansko-slovenske zbornice," je vtise z gala večerje zbrala Nika Ambrožič Urbas.

Foto: Goran Antley