Tina Gorenjak skrbi za svojo kožo

12. 2. 2016
Deli

Simpatična igralka Tina Gorenjak zelo skrbi za svojo kožo. Kot pravi, mora vedno izgledati čim lepše, saj jo občinstvo na odru pozorno opazuje. Trenutno igra v več predstavah po vsej Sloveniji, izpostavila pa je romantično komedijo iLutka, v kateri igra čisto pravo lutko.

»Moja koža mora biti za to vlogo še posebej lepa, tako rekoč popolna, sijoča in brez mozoljčkov,« je povedala Tina, ki za svojo obrazno nego uporablja vrhunsko izraelsko kozmetiko z inovativnimi učinkovinami L'Amorage. V izdelkih so edinstvene kakovostne sestavine, kot so črni kaviar, biserni prah, koloidno zlato, hialuronska kislina, protein kvinoje, izvlečki granatnega jabolka in vitaminske kapsule.

»Ko sem prvič uporabila njihove kreme, sem bila popolnoma presenečena. Že po prvem obisku sem postala njihova. Svoje smejalne gubice imam sicer rada, ampak sem vesela, ko vidim, da jih je z uporabo teh izdelkov bistveno manj. Tokrat sem v njihov klub lepote prišla na kontrolni pregled k lepotni svetovalki, da preverijo, če izdelke pravilno uporabljam. Sama mislim, da jih, saj so moje gubice resnično manj opazne,« je navdušeno povedala Tina.