Bleščeči in dišeči prazniki z vonji Yankee Candle

Ste še vedno v iskanju popolnega darila za svoje najdražje? Vsako leto do zadnjega čakate in premišljujete, na koncu pa kupite neuporabno in neosebno darilo? Nič več! Pod božično smreko postavite dišeče sveče Yankee Candle, ki v vsakem trenutku pričarajo prave praznike in razveselijo čisto vsakega.

Praznični domovi se vsako leto svečano bleščijo, zaznamujejo jih živahno rdeča in svetleči kovinski odtenki, ki odsevajo toplino, navdušen optimizem in pozitivno energijo. Yankee Candle božična kolekcija Holiday Sparkle predstavlja magično uro ob sončnem zahodu v soju bleščic. Razkošno sijočo podobo dopolnjujejo bogata zelena, modra in rdeča barva, različne teksture pa ustvarijo pravljičen in prefinjen sodobni videz.

4 vonji po čarobnih praznikih

Holiday Sparkle kolekcijo zaznamuje razkošen vonj Winter Wonder, sadno-lesna mešanica vonja Glittering Star, klasičen sladek vonj medenjaka Frosty Gingerbread ter svež zimzeleni Icy Blue Spruce. Klasična podoba dišečih sveč z lekarniško obliko steklenice je na voljo v treh velikostih, poleg tega pa so vonji na voljo še v srebrno in zlato obarvani kolekciji steklenih dodatkov ter božičnih setih, ki so več kot odlično darilo. Naj vaše najbližje vedno na vas spomnijo prijetne dišave ter lepi praznični trenutki!

 

WINTER WONDER: bleščeča zimska mešanica šampanjca in citrusov, vanilje ter balzamovca.

GLITTERING STAR: bleščeč vonj, ki sandalovini ustvari bleščeč pridih s sladko slivo in ingverjem.

FROSTY GINGERBREAD: sveže okrašen medenjak – praznično veselje, ki vsak prostor napolni s toplo dobrodošlico.

ICY BLUE SPRUCE: sveža zimska gozdna sapa − zimzelena mešanica brinovih jagod, smreke in metinih listov

 

Yankee Candle dišave lahko izberete v trgovinah Vonj Narave v Celju in Ljubljani, na prodajnih stojnicah v Citycentru v Celju in Cityparku v Ljubljani ter na spletnih straneh www.yankeecandle.si in www.vonjnarave.si.


 

Nazaj v zakladnico!