Ste v zakladnici vsega, kar je povezano s čarobnim decembrom, prazniki in praznovanji. Tu boste našli zanimive in koristne vsebine, slastne recepte ter nagradne igre, ki vam bodo z darili polepšale praznični čas.

S klikom na darilni paket izberite darila zase ali svoje najbližje, ki jih lahko prejmete v tedenskem žrebanju.

Naj bo december poln nasmehov, veselja in sreče!

Darila

...prihajajo...

Praznični vodnik

Če želiš uspeti na Youtubu, je to EDINA stvar, ki jo moraš vedeti

Ne potrebuješ dragih kamer in čete pomočnikov, pač pa ...

Praznični stil? Z vami delimo najbolj igrive navdihe!

Poiskali smo navdihe za praznično opravo, v kateri se boste lahko do onemoglosti zabavali v slogu in − očarali!

Bleščeči in dišeči prazniki z vonji Yankee Candle

Ste še vedno v iskanju popolnega darila za svoje najdražje?

Pod božično smreko postavite dišeče sveče Yankee Candle, ki v vsakem trenutku pričarajo prave praznike in razveselijo čisto vsakega.

Kakšna je popolna praznična oprava?

Odenite se v oblačila, ki bodo tudi v decembru poudarila vašo osebnost. Naj bodo obarvana praznično, a hkrati predvsem tudi nosljiva, udobna in − čudovita. Naredili smo decembrski izbor!

Iščete idejo za božično darilo?

Vprašajte za nasvet Coolmamacito Tejo Perjet!

Zdravo darilo pod novoletno jelko

Med prazniki ne pozabite na zdravje in svojim najbližjim podarite zdravo darilo, ki sporoča, da je zavest o zdravem načinu življenja zasidrana v vas. Zdrav način življenja seveda vključuje tudi zeleno zavest, torej podarjajte z mislijo na okolje, v katerem živimo. Tako darilo pa že samo po sebi pomeni razvajanje, in to v pravem pomenu besede: skrb za dušo in telo! 

Nagrajenci Zakladnice čarobnega decembra

Ste tudi vi med nagrajanci naše zakladnice?

Kliknite in preverite.

4 namigi za praznične nakupe brez skrbi

Skrbi ne bi smele biti del prazničnega časa! Vzdušje teh dni naj bi bilo mirno, harmonično, a hkrati družabno, zabavno − tako, ki razveseljuje, osrečuje in med nami krepi tiste prave vezi. Pripravili smo najbolj preproste korake, ki vodijo do takih občutkov in razpoloženja.

Čistoča, ki jo lahko vidite in občutite dan za dnem

Prižgali smo prvo adventno svečko. Začetek čarobnega meseca. In poleg vseh lepih stvari samo še ena dodatna nadloga, na kateri se bo mesec dni nabiral prah. Kaj če bi nekoga pod božično smrekico presenetili s prav priročnim darilom?

Najboljša darila naredite sami

December je pred vrati in z njim čas, ko si ob dolgih večerih lahko vzamemo več časa zase ali pa svoje trenutke delimo s tistimi, ki nam veliko pomenijo in med letom ob vseh obveznostih enostavno ne najdemo dovolj časa zanje. Kdaj ste nazadnje nekomu povedali, da ga pogrešate?

Veseli december: 7 nasvetov kako preprečiti nepotreben stres

December je mesec, ki naj bi minil v znamenju miru in čarobnosti. Ko bi morali več časa posvetiti svojim bližnjim pa tudi tistim, ki jih čez leto vidimo premalokrat. Nazadnje pa mine prej, kot bi trenil, vi pa se prebijate iz ene stresne situacije v drugo. Kako to preprečiti?

Za praznike podarite popolno doživetje: darilni bon iz Petrola

Ne veste, s čim bi za praznike obdarili svoje najdražje? Nič lažjega! Podarite jim izbrano doživetje iz bogate ponudbe Petrolovih darilnih bonov DONUM, za darilo pod smrečico, ki izpolni še tako skrite želje.