Iskrena izpoved ljubice, ki je vse odkrila ljubimčevi soprogi: "Nisem vlačuga, enonočne avanture me ne zanimajo. Ti si mi to dovolila."

Iskrena izpoved ljubice, ki je vse odkrila ljubimčevi soprogi: "Nisem vlačuga, enonočne avanture me ne zanimajo. Ti si mi to dovolila." (foto: profimedia) profimedia
3. 11. 2022

Na Redditu se je pojavilo pismo, ki ga je ljubica napisala za ženo svojega ljubimca in v njem malce osvetlila svoje razloge za to, zakaj pristaja na vlogo druge ženske (kar je marsikomu čisto nerazumljivo!)

Iskrena izpoved: "Med odnosom sem naredila TOLE, hotela sem se pogrezniti v zemljo!" (uf, reees ne bi bili na njenem mestu)

"Moji prijatelji mislijo, da je to zaradi moje težave s predanostjo. Njihova teorija je, da mi je zasedeni moški privlačnejši zato, ker se zavedam, da taka zveza nima prihodnosti. Razumem, kaj mi pravijo. Ego mi zraste, ko dobri fantje z mano varajo svoje izbranke. Se pravi, da sem jaz zelo lepa, vsaj tako si misli tista suhcena najstnica v meni," je še zapisala.

Po njenem mnenju so ji romantični filmi in knjige "pokvarili" pogled na svet, tako da je postala odvisna od velike romanse s srečnim koncem. A do tega nikoli ni prišlo.

"Nenehno se čudim, kako moški obožujejo varanje. Ne gre za nedorasle fantke, temveč za moške, ki radi varajo svoje punce - iz nekih svojih, drugačnih razlogov. Morda ljudem monogamija ni usojena," pravi neimenovano dekle.

Izpoved bralke: "Sredi odnosa so iz moje vagine začeli prihajati čudni zvoki ..." (od sramu se je skoraj pogreznila v zemljo!)

"Rada bi nekaj razjasnila - ne načrtujem tega, kako bi ti uničila zvezo. Preprosto se mi zdi, da mi manjka tisti del, ki ga on išče v tebi. Nisem hladna oseba, pravzaprav sem zelo čustvena. Kaj pa ti? Zame skorajda nisi resnična. Nikoli te nisem spoznala, kar pa mi nekako dovoljuje, da počnem take stvari. Dovoljuješ mi, da sem druga ženska. Sem pa zelo frustrirana, ker ga ne morem pogosteje videti - nocoj ni prost, saj prihajajo tvoji starši. Morda bi bilo drugače, če bi bila jaz na tvojem mestu, a ker nisem, ne morem dojeti bolečine, ki jo ženska doživi, ko ugotovi, da je bila prevarana. Včasih mislim, da sem prekleta - varala sem svojega prvega fanta. Zdi se mi, da se mi karma zaradi tega smeje in mi daje samo zasedene moške," je še zapisala.

Zaključila je, da je na začetku razburljivo in laskavo biti druga ženska, a spoznanje, da bo vedno na drugem mestu, je zelo boleče, zato sčasoma sijaj zbledi. Takrat pa pride trenutek za novega, fantastičnega in zasedenega moškega .... In tako se krog spet nadaljuje.