Izpoved bralke: "Sredi odnosa so iz moje vagine začeli prihajati čudni zvoki ..." (od sramu se je skoraj pogreznila v zemljo!)

Izpoved bralke: "Sredi odnosa so iz moje vagine začeli prihajati čudni zvoki ..." (od sramu se je skoraj pogreznila v zemljo!) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2022

31-letnica je kot mlajše dekle doživela nekaj, kar se ji je za vedno vtisnilo v spomin.

Zdaj, ko je pridobila nekoliko več izkušenj, pa tudi znanja o človeškem telesu, pravi, da je ni več sram, a takrat se je hotela pogrezniti v zemljo. Svojo zgodbo je delila na enem od forumov, kjer ljudje delijo podobne peripetije.

"Ko se zdaj spomnim, mi je vse skupaj zelo smešno, saj se pravzaprav ni zgodilo nič tako groznega, a takrat sem bila še mlado dekle, in sploh nisem vedela, za kaj gre. Bila sem še študentka," je zapisala.

Iskrena izpoved: Bila je povabljena na svingersko zabavo, tam pa je odkrila tole ... (opisala je svojo izkušnjo)

"V mestu, v katerem sem študirala, sem na enem od žurov spoznala nekega simpatičnega fanta. Ker sem živela sama, sva po nekaj pijačah sklenila, da bova odšla kar k meni. Bil mi je noro všeč - postaven, visok in nekaj let starejši od mene. Takrat sem si nabrala nekaj malega spolnih izkušenj, tako da sem se veselila noči, ki je obetala veliko lepega," je nadaljevala z izpovedjo.

"Takoj sva skočila med rjuhe in začela z akcijo. Seks je bil odličen in bila sva navdušena drug nad drugim. A ko sem nekje proti koncu, na vrhunci, iz misionarskega položaja zlezla v njegov objem, so iz moje vagine začeli prihajati čudni zvoki - kot da bi šlo za prdenje," je bila konkretna uporabnica foruma.

Iskrena izpoved (vzburjajo jo javni kraji): "Prosila sem ga, da greva na javno stranišče, nisem več mogla zdržati!"

"To je zagotovo trajalo od 30 - 40 sekund, zdelo se je, da je iz mene šel ven ves zrak! Prebledela sem in se pričela histerično smejati. Tudi fant je prevzel moje vedenje in se začel smejati. Potem pa mi je rekel, da je to nekaj čisto normalnega in naj se sprostim. A meni je bilo še huje - on je vedel, da je to normalno, jaz pa ne. Zemlja, odpri se," je zaključila svojo zgodbo.