Iskrena izpoved: "Med odnosom sem se preveč sprostila, naslednji dan sem pobegnila domov!" (vroči trenutki so jo veliko stali)

Iskrena izpoved: "Med odnosom sem se preveč sprostila, naslednji dan sem pobegnila domov!" (vroči trenutki so jo veliko stali) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 1. 2023

Ko gre za spolnost, se zgodi marsikaj. O tem zgovorno priča primer ženske, ki je bila malce bolj glasna, kar jo je na koncu veliko stalo.

25-letna ženska je doživela izkušnjo, kakršne si zagotovo ne želi nihče. A živim se vse zgodi, kot pravijo. No, tudi njej se je. Svojo zgodbo je iskreno delila z drugimi, morda za opozorilo, da previdnost na javnih krajih nikoli ni odveč.

Par razkril, kako je svinganje vplivalo na njuno zvezo, odnosi z drugimi jo izboljšujejo, toda: "Imava eno pravilo ..."

"To se je pravzaprav zgodilo to poletje, tako da je spomin na dogodek še kako svež. Bila sem v prostovoljnem kampu v Italiji, tam je bila mednarodna zasedba prostovoljcev. Pa tudi en simpatičen fant iz Romunije, s katerim sva si bila všeč na prvi pogled," opisuje dekle.

"Nekaj dni sva se spogledovala, bilo je zelo intenzivno. No, potem pa sva nekega večera končala v mojem šotoru, ki pa je bil nekoliko manjši. Lotila sva se vroče akcije in čisto sem padla noter. Tako zelo, da sem pozabila, da gre zgolj za šotor - malce blaga na stojalih. Vedla sem se tako, kot da sem v svoji sobi, pozabila sem na vse in res sem si dala duška."

Izpoved bralke: "Sredi odnosa so iz moje vagine začeli prihajati čudni zvoki ..." (od sramu se je skoraj pogreznila v zemljo!)

Na ves glas je uživala v strastnem seksu, a je pozabila na eno dejstvo: "Nisem se zavedala, da me sliši še 50 drugih ljudi! Njihovi šotori so bili postavljeni naokrog. Seksala sva glasno in vzdihovala. Šele naslednji dan sem ugotovila, da so me VSI slišali, saj sem dobila kar precej čudnih pogledov, nekateri so mi tudi namigovali. Posledica tega je, da nisem ostala do konca, temveč sem kar pobegnila domov," je bila odkrita. Bilo ji je zelo nerodno, da so vsi slišali njeno glasno stokanje.