Izpoved para, ki je rešil svoj odnos: "Ko sva začela svingati, je šlo samo še navzgor!" (+ njun prvi skupinski odnos)

Izpoved para, ki je rešil svoj odnos: "Ko sva začela svingati, je šlo samo še navzgor!" (+ njun prvi skupinski odnos) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2023

Gre za lastnico kluba, 30-letnico, ter 46-letnega organizatorja dogodkov, ki pravita, da sta se spoznala na Tinderju.

Razkrila sta, da je svinganje še okrepilo njuno zvezo, ki je močnejša kot kadarkoli, a to morata početi - skupaj. Po tem, ko sta se spoznala na Tinderju, sta kmalu začela hoditi. V tem času je bila 30-letna Jess še v zvezi s svojim (zdaj bivšim) zaročencem, ki je še vedno njen partner v klubu. Ker pa so se zadeve z novim ljubimcem Jayjem razvijale, sta sklenila, da bosta imela malce bolj "zaprto" zvezo. Tako sta izključila dobivanje z drugimi partnerji. 

Izpoved bralke: "Sredi odnosa so iz moje vagine začeli prihajati čudni zvoki ..." (od sramu se je skoraj pogreznila v zemljo!)

Ona je biseksualka, tako da ji je manjkala seksualna raznolikost, tako da je novemu partnerju predlagala - svinganje. "Zelo sem odprt za take zadeve. Ko je to omenila, sem pomislil, da je vredno poskusiti," je dejal za Daily Mail. Prvič, ko sta poskusila svinganje, je to zanj pomenilo tudi prvo izkušnjo skupinskega seksa. Imela sta namreč seks v štiri - z njeno najboljšo prijateljico in njenim partnerjem.

Jay je zagovornik odprte komunikacije v zvezah. Zdaj pravi, da mu svingerski način življenja ustreza, saj se par vedno strinja, se pogovarja o mejah in je povezan tudi takrat, ko je z drugimi. "Vsekakor obstajajo točke, ko se počutite nelagodno. Spomnim se, da sem bil enkrat v pozi, v kateri sem se počutil zelo neprijetno," je odkrit Jay. "Šlo je za pozo, ki jo z Jess pogosto prakticirava, a tega preprosto nisem mogel sprejeti." V tem trenutku pa je na plan prišla njena intuicija in intimno poznavanje partnerja. "Pogledala sem ga, bil je kot zajček pred žarometi," je dejala. "Čutila sem, kako se njegov obrazni izraz menja ter dojela, da je čisto otrpel," pravi Jess.

Iskrena izpoved: Bila je povabljena na svingersko zabavo, tam pa je odkrila tole ... (opisala je svojo izkušnjo)

On trdi, da ni ljubosumen, ko je njegova draga z drugimi ljudmi, saj si želi, da je srečna. Imata pa trdne meje - svingata samo skupaj in v glavnem z ženskami. "Bolj me privlačijo ženske. Zadovoljna sem z Jayjem kot moškim v mojem življenju," je zatrdila ter dodala, da ne misli, da bi kdaj lahko izključila svinganje.

"To je zame postala zelo koristna sprememba. Je prilagodljiv način življenja. Če si hočeva vzeti malce prostega časa, da bi se usmerila nase ali na ustvarjanje družine, bi to lahko naredila in zaprla najino zvezo, vse dokler ne začutiva potrebe po svinganju," pravi Jess.

Dodala je še, da je svinganje vsekakor izboljšalo njene odnose s prijatelji in partnerjem. Omogočilo ji je, da je iskrena do sebe v smislu tega, kar hoče od partnerja. Pravi, da bi se ljudje, ki hočejo preizkusiti svinganje, najprej morali pogovoriti s svojim partnerjem ter določiti lastne meje, preden preizkusijo tak način življenja.