Izpoved poredne sobarice: "Hitro sem si napolnila žepe, premožni klienti so se kar vrstili!" (uf, ta pa je huda!)

Izpoved poredne sobarice: "Hitro sem si napolnila žepe, premožni klienti so se kar vrstili!" (uf, ta pa je huda!) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2022

V hotelih, ki si jih ljudje izberejo za svoje počitnice ali pa za potrebe poslovnih potovanj, se očitno – če gre verjeti izpovedi anonimne sobarice – dogaja še marsikaj, kar pa ni jasno na prvi pogled.

Na spletu se je pojavila izpoved ene od sobaric, ki dela v hotelu (seveda ta ni imenovan, tako kot ni znan kraj, kje se vse skupaj dogaja). Gre za nastanitev v neimenovanem obmorskem kraju.  "Delam kot sobarica na morju, v hotelu, v katerega prihajajo samo ljudje polnih žepov. Čeprav je moj šef precej strog, in tudi delo ni najlažje, nekako vse skupaj zdržim. Dobila pa sem priložnost, da seksam s starejšim gostom – seveda za denar," je razkrila.

Resnična izpoved babice SVINGERKE: "Spala sem z več kot 3.000 moškimi, a po operaciji kolena sem morala malce upočasniti!" (kaaaaaj?!)

"Najprej sem se bala, da bo vse skupaj izvedel moj šef in da bom ostala brez službe. Kljub temu sem tvegala in pristala. Gost mi je dobro plačal. A za moje početje so izvedeli tudi drugi premožni gostje. Kaj se je zgodilo? Čez nekaj dni sem dobila še kup tovrstnih ponudb in sklenila sem, da bo to moje dodatno delo. Ko sem zaključila s svojimi delovnimi obveznostmi, sem šla h gostom v sobe. Seksala sem z njimi in naredila vse, kar so hoteli. Za to sem dobila toliko denarja, kot ga z delom sobarice ne zaslužim v treh mesecih," je bila odkrita.

Dodala je, da običajno gre za starejše moške, ki jih v mesto pripeljejo službene obveznosti. Že dolgo časa so poročeni, njihove žene jih niti ne privlačijo več. "Šef je navdušen nad njimi, saj so redni in dobri plačniki, pa tudi nenehno prihajajo. Ne zaveda se, da sem glavni razlog jaz. Mislim, da tudi če bi izvedel, ne bi imel nič proti, saj mu je pomembno, da čim več zasluži. Z nekaterimi gosti sem posnela tudi video – to je moja obramba, če bi kdo imel kakšne ideje. Potem bi posnetke pokazala ženam ali komu drugemu," je še razkrila.

Dodala je še, da ji je sprva vse skupaj bilo čudno in da je potrebovala čas, da se je navadila. A dojela je, da se ji tako početje še kako izplača ter da gre za odličen vir dohodkov. Pravi, da si njene družbe želijo predvsem starejši in osamljeni moški, ki so se naveličali svojih soprog. To je način, da si malce popestrijo osamljene večere – in da se ob tem še zabavajo.