Ojej, nezavidljivo: "Spala sem z bivšim, ki je v zvezi z mojo nosečo prijateljico. Naj mu povem, kako je z njo, njej pa resnico?"

Ojej, nezavidljivo: "Spala sem z bivšim, ki je v zvezi z mojo nosečo prijateljico. Naj mu povem, kako je z njo, njej pa resnico?" (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2022

Očitno svojega bivšega še ni čisto prebolela, sicer se ne bi znašla v tako zelo nezavidljivi in neprijetni situaciji ...

Na spletu se je znašla iskrena izpoved anonimnega dekleta, ki je delila svojo zgodbo in tudi zelooo neprijetno dilemo. Vključuje pa njenega bivšega fanta in nosečo prijateljico (ojej!)

"Na svojega bivšega sem naletela na neki zabavi. Zelo sem bila vesela, ko sem ga videla. Upala sem, da se bova pobotala, a mi je on dejal, da mu je všeč moja najboljša prijateljica. Jaz sem vedela, da je ona noseča - seveda ne z njim," je začela svojo pripoved.

Preberite še: Tanja Žagar zdaj pokazala tisto, kar so mnogi že komaj čakali videti

"Začela sem se spraševati, ali bi mu to morala povedati. Bila sem zelo zaljubljena vanj, bila sva si zelo blizu. Prekinila sva, ko je on odšel v tujino, saj je službo dobil v drugi državi. No, po tem žuru, na katerem sva se srečala, sva končala v njegovem stanovanju," zapiše dekle.

"Najino spolno življenje je bilo vedno fantastično. Vsakič, ko sva se videla, me je zlahka prepričal, da greva k njemu. Tudi tokrat sem upala, da bi spet lahko postala par. Seks je bil - kot vedno - odličen. Naslednje jutro sva se iskreno pogovorila. Rekel je, da še vedno veliko misli name, a da se dobiva z mojo najboljšo prijateljico. Ona mi tega ni povedala. Mislim, da jo je skrbelo, da bom proti njuni zvezi," je zapisala.

Preberite še: Zaposlen v svingerskem klubu razkril, kaj se dogaja na razvratnih žurih (za trdno zaprtimi vrati!)

"Najprej me je šokiralo to, da se z nekom dobiva, a ga nisem mogla obtoževati, saj sem tudi jaz bila že v drugi zvezi. Premagala sem svoje razočaranje, ga poljubila in odšla. A potem se nisem mogla pomiriti. Vedela sem, da je moja prijateljica noseča. Rekla mi je, da je spala z nekaj fanti, ko je bila na počitnicah v tujini, ter da ni prepričana, kdo je oče. Skrbi me, da bi vse skupaj lahko prizadelo mojega bivšega. Dolgo sem razmišljala, ali bi mu vse skupaj povedala ali ne ... "

Vsekakor nezavidljiva situacija - in z mnogo neznankami. Kako pa bi vi ravnali v tem primeru? Bi povedali ali ne?