Zaposlen v svingerskem klubu razkril, kaj se dogaja na razvratnih žurih (za trdno zaprtimi vrati!)

Zaposlen v svingerskem klubu razkril, kaj se dogaja na razvratnih žurih (za trdno zaprtimi vrati!) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2022

Nekaterim parom in posameznikom ta način življenja pač zelo ustreza, zato iščejo načine, kako ga lahko nemoteno prakticirajo.

Ne čudi dejstvo, da obstajajo klubi, kjer se lahko nemoteno prepuščajo svojim fantazijam. Marsikoga od tistih, ki pri tem ne sodelujejo pa verjetno zanima, kako je vse skupaj videti. No, že pred časom je eden od zaposlenih v tovrstnem klubu v Londonu za medije razkril, kako je vse skupaj videti.

Skupnost seksualnih pustolovcev se srečuje in uživa v svojih svingerskih akcijah, v menjavi ali deljenju partnerjev. Moški, ki dela v enem od svingerskih klubov je dejal, da gostijo okrog 20 parov in 10 žensk, ki tja pridejo brez partnerja. Zbirajo se zato, da bi raziskovali svojo seksualnost in doživeli svoje fantazije.

"Lahko pričakujete, da boste videli čisto eleganco, seksi ljudi, šampanjec, prijetne gostitelje, igralnice, ki se odprejo po slavnostnem sprejemu. Nanje povabimo govorce, ki odpirajo različne teme, kot je na primer tantrični seks, sado mazo seks, povabimo seksualne terapevte in predavatelje," pravi uslužbenec.

Preberite še: Iskrena izpoved mlade ženske: "S fantom spiva tako z moškimi kot ženskami, a vedno upoštevava TI 2 pravili!" (ups, to pa je ... hmmm, poredno?)

"Ob 22.30 se začne akcija - dame se slečejo do spodnjega perila, moški pa si slečejo majice. Mi ponujamo varne in varovane prostore za ljudi, ki raziskujejo najglobje meje svoje seksualnosti in odlagajo breme, ki jim jih je naložila družba," je še dodal in rekel, da je vsak član njihovega kluba varen, saj za vse skupaj skrbijo varnostniki.

"Na vhodu so varnostniki, ki - na žalost gostov - ne sodelujejo pri zabavi." Njim morajo člani tega kluba predati mobilne telefone, tako se namreč zagotavlja popolna diskretnost. Kondomi so na voljo v vsaki igralnici. Gostje se lahko zabavajo na vse možne načine, v skladu z njihovimi željami."

"Med naše stranke spadajo prelepi mladi zaposleni ljudje, pa tudi starejši samci in pari, ki radi eksperimentirajo z drugimi ljudmi ali pa si tako preprosto začinijo svoje seksualno življenje," je pojasnil moški, ki ima priložnost delati s svingerji.

Preberite še: Resnična izpoved babice SVINGERKE: "Spala sem z več kot 3.000 moškimi, a po operaciji kolena sem morala malce upočasniti!" (kaaaaaj?!)

A dostop do kluba ne dobi kar vsakdo. Ciljna skupina za člane so zelo privlačni, uspešni pari in samska dekleta, ki imajo od 18 do 45 let. Kandidati morajo poslati fotografije obraza in telesa ter opisati, zakaj se želijo včlaniti v klub. Potem odbor oceni njihove vloge in odloča o tem, katerega kandidata oziroma kandidatko bodo sprejeli v svoje vrste. "Naši dogodki so v enaki meri družbena platforma in seks žurka. Številni nadarjeni somišljeniki in uspešni posamezniki se tukaj povezujejo in izmenjujejo informacije," je še dodal moški.