V četrtek prihaja polna luna, ki prinaša izzive v odnosih

28. 8. 2023
Deli
V četrtek prihaja polna luna, ki prinaša izzive v odnosih (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite podrobno astro napoved za teden od 28. 8. do 3. 9. 2023.

Z energijo Sonca v znamenju device boste ob zaključku spontanih poletnih vibracij bolj urejeni, organizirani in osredotočeni na podrobnosti. Kariera in izobraževanje stopata v ospredje, zato se boste želeli osredotočiti na to, kar morate storiti, da boste zadovoljni.

Intenzivno boste razmišljali o tem, ali ste na pravi poti, da dosežete svoje sanje. Z veseljem se boste udeležili kakšnega tečaja, da zagotovite svojemu umu novo znanje ter, da ste na tekočem z najnovejšimi novicami.

Devica je tesno povezana s telesom ter usmerjena k zdravju, zato pričakujte bolj spoštljivo ravnanje s telesom. Previdni boste tudi pri uživanju hrane, veliko lažje se boste večkrat podali v vadbo, ki bo odlično sredstvo za uravnavanje uma. Zdaj je pravi čas, da si povrnete navade, zlasti tiste, ki vam koristijo. 

Energija, ki jo boste zaznavali bo kritična, podrobno usmerjena in mentalno ostra. Smiselno je, da se bolj osredotočite na pomembne zadeve in sledite strogemu urniku. Opazili boste tudi, da bolj trdo delate in da ste bolj nagnjeni k pospravljanju stanovanja, pisarne ali avtomobila. Čeprav boste ves čas hrepeneli po raznih informacijah, se nikar ne izgubite v digitalnih sporočilih, raje ohranite pristen stik s sabo. Umaknite se za nekaj časa od raznih omrežij.

Zagotovo ni nič narobe, če ste si zastavili najvišjo možno raven, vendar bodite pošteni do sebe in predvidevajte, kaj je izvedljivo in kaj ne. Finančna situacija vam tokrat ne bo povzročala težav, saj se boste znali zelo dobro organizirati in zaslužiti. Kreativni podvigi vam ne bodo najbolj pisani na kožo, bolj vas bodo zanimale konkretne rešitve, vse kar boste naredili, boste tudi preverili. Napake vas lahko vznemirijo. 

RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur bo upočasnil dogajanje, zato se pripravite na zamude, tehnološke težave, težave pri potovanju in nejasno komunikacijo. Nikar zaradi občutka, da ne zmorete vsega, ne obupajte, raje počnite, kar obvladate, lahko pa se tudi česa naučite. Predvsem pomembno bo, da delujete brez panike ter sprejmete vsak premik z navdušenjem. Če niste prepričani o novi pogodbi ali dogovoru, se posvetujete, preden sprejmete odločitev.

MARS V TEHTNICI

Bolečine, disharmonija in konflikti se dogajajo in so del življenja, vendar je pomembno, da z energijo Marsa, ki se giba v znamenju tehtnice spremenite način, kako se nanje odzivate. Izkoristite čas, da vložite nekaj energije, ali denarja ali pa da se osredotočite na vzrok zadeve, ki vas skrbi. Bolj boste prijazni in premišljeni, zato se razni prepiri umikajo, saj boste bolj osredotočeni na ustvarjanje mirnih in ljubečih odnosov. Na področju čustev se boste o marsičem posvetovali, zanimali vas bodo različni vidiki, kar vam bo pomagalo, da se pravilno usmerite.

VPLIV LUNE VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek boste stopili z energijo kozoroga, zato bo prisotnih veliko misli povezanih s poslovnimi in finančnimi zadevami. Čeprav boste na zunaj delovali bolj hladno in zadržano, boste v notranjosti stabilni in prepričani, da se vas določene povezave in odnosi globoko ne dotikajo. Ne jezite se, če popoldne, ko luna preide v vodnarja, ne boste popolnoma prepričani, kaj bi morali nadgraditi ali spremeniti. Ljubezenska vibracija bo odprta in sproščena, stiki pa obarvani z dobro energijo in željo po čim bolj zanimivih debatah. 

V torek, ko se bo luna nahajala v vodnarju, bo ego zelo občutljiv, zato se pretiranemu izpostavljanju ali negativnim opazkam na diplomatski način izognite. V kolikor na področju kariere in izobraževanja hrepenite po napredku, lahko pričakujete nenadne pozitivne premike. Telo si bo želelo nabrati novih moči, zato se ne izmikajte rekreaciji. Če imate na urniku zobozdravnika, si lahko oddahnete, saj ne boste prestrašeni, ampak boste izredno pogumni. 

V obdobju device: Preverite, kako se bo godilo vašemu astrološkemu znaku (obetajo se zanimivi časi)

V sredo popoldne luna prehaja iz vodnarja v ribi, nastopila bo tudi konjunkcija med Luno in Saturnom. Po eni strani boste polni družabne energije in odprti za vse novosti, po drugi strani, pa boste na čustvenem področju želeli vse reševati sami. To ni najbolj ugodno obdobje za globoke zaupne pogovore, saj boste v notranjosti obremenjeni z iskanjem svoje resnice. Hrana, ki jo boste zaužili, naj bo lahka in sveža, saj želodec ne bo pripravljen na večje obremenitve.

V četrtek, ko nastopi polna luna v znamenju rib, lahko prihaja ljubosumje, povezano z medsebojnimi odnosi. Nikar se preveč ne poglabljaje v  analiziranje, saj se lahko izgubite. Vztrajate pri svojih odločitvah, vendar tudi ostalim dovolite njihovo mnenje. Veliko nakopičenih čustev vam bo onemogočalo konkretne odločitve in korake v pravi smeri, vendar se zato preveč ne vznemirjajte.

V petek dopoldne se bo luna še nahajala v ribah, nato pride popoldne v ovna. Nastopila bo tudi konjunkcija med Luno in Neptunom. Slikanj, glasba, ples in umetnost bodo odlična iztočnica za pobeg pred stresom in napornimi obveznostmi. Nekaj težavic se bo zvrstilo na poslovnem področju, saj ne boste dovolj odločni. Zresnili se boste, saj boste začutili potrebo, da mora biti vse na svojem mestu. Bolj previdni bodite v prometu in pri zahtevnih nalogah. 

V soboto, ko se bo luna nahajala v ovnu, pričakujte povečano samozavest ter željo po intenzivnem dogajanju. Energije, ki so bile usmerjene predvsem v notranjost, se bodo razprostrle. Speča čustva in razne iluzije se umikajo, ter dajejo prostor direktnemu pristopu. Počnite stvari, ki vas razveseljujejo, izognite se situacijam, za katere že v naprej veste, da vas bodo razjezile. V pogovorih lahko pride do nestrinjanja, saj boste močno prepričani, da imate prav.

V nedeljo zjutraj se z luno v ovnu umika razdražljivost, zato se boste veliko lažje soočali. Težko se boste ločili od tistega, kar vam veliko pomeni, še težje se boste soočali z negativnimi vzgibi, zato se jim boste skušali elegantno izogniti. Prihaja nekaj ostrih besed in želje po takojšnji realizaciji zadev. Popoldne, ko luna prehaja v bika, boste sposobni vse kar se bo dogajalo razumeti in proučiti na koristen način. Učili se boste iz preteklih izkušenj, pomembo bo tudi da zaupate vase. 

Pripravil: Horoskop.si