To so pričeske, ki jih izberejo zvezdnice, ko želijo biti videti mlajše, ta frizura pa je na prvem mestu!

29. 6. 2024
Deli
To so pričeske, ki jih izberejo zvezdnice, ko želijo biti videti mlajše, ta frizura pa je na prvem mestu! (foto: Profimedia)
Profimedia

Tukaj so pričeske, ki jih obožujejo slavne dame prav zato, ker jim vzamejo leta in poskrbijo, da so videti mlajše in sveže...

Nobena skrivnost ni, da lahko dobra pričeska popolnoma spremeni vaš obraz, vas naredi bolj sveže in še mlajše. Pri tem igrajo ključno vlogo številni vidiki, od barve do dolžine, ki jo prilagodite svoji strukturi las.

Dobro izbrana pričeska bo poudarila vaše ličnice in ustnice, stilisti slavnih pa predlagajo, da lase skodrate v mehke valove in kodre ali pa jih za "vau" učinek razmršite z malo pene.

A preden se odpravite k frizerju, bi bilo dobro pogledati nekaj primerov slavnih dam, ki se prav zaradi svojih popolnih frizur zdijo, kot da so našle »eliksir mladosti«, torej so videti vsaj nekaj let mlajši. Bob seveda prednjači, a na seznamu so tudi nekateri stili, ki se jim mnoge dame izogibajo in pravzaprav vizualno brišejo leta.

1. Kodrasti paž

Edgar Parra, eden od stilistov in frizerjev slavnih dam, pravi, da se mnoge starejše ženske z razlogom odločijo za lase, segajoče do brade, namesto za daljše pramene: "Dolgi lasje pritegnejo pogled navzdol in poudarijo sproščene poteze obraza," pravi Parra. "Krajše frizure so nekirurški lifting obraza, ki odvrne pogled od morebitnih nepopolnosti. Zato mi je všeč, kako kodri Jane Fonda uokvirjajo njen obraz in poživijo njene poteze ter dodajo učinek 'liftinga'.

2. Daljši večplastni lasje

Po drugi strani pa so mnogi mnenja, da ni nujno, da vas dolgi lasje postarajo. "Ne bi smeli bežati pred dolgimi lasmi," pravi Chris Appleton, frizer Jennifer Lopez in Kim Kardashian. "Pomembno je le najti pravo frizuro. Slojeviti lasje pristajajo vsem," pravi in ​​dokaz za to je Sofia Vergara, ki je znana po svojih dolgih in spetih laseh.

3. Lasje spuščeni na eno stran

Globoka prečka ob strani vam bo v trenutku vzela z obraza vsaj nekaj let, kar dokazuje primer Kerry Washington.

4. Urejeni kratki lasje z daljšim vrhom

Tilda Swinton je postala prepoznavna po svojih kratkih svetlih laseh. Priznamo, slavna igralka je zgornji del las večkrat bolj ali manj spustila in jih nakodrala, da je dobila učinek undercut, kar je po mnenju frizerjev Salva fantastična izbira, če želite izgledati mlajše.

5. Dolgi lasje v več plasteh z mehkimi svetlimi poudarki

Še en primer, kjer je jasno, da ni res, da te dolgi lasje postarajo. Ravno nasprotno. Slavna igralka Laura Dern je pokazala, da lahko stopnjevane pričeske v kombinaciji s svetlimi prameni povzročijo učinek proti staranju.

6. Pixie

Dobra pixie pričeska je e zlata vredna, kar dobro ve Kris Jenner, za katerega je ta pričeska prepoznavni znak. Namreč, po dolgih letih vztrajanja, da jo vidimo z dolgimi lasmi, ko se je pred kratkim pojavila z bob lasuljo, so se mnogi strinjali, da njeni kratki lasje izgledajo fantastično in da je vizualno videti mlajša in bolj sveža.

TUKAJ preberite več

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu