Kakšna je razlika med horoskopskimi dvojčki, ki so rojeni maja ali junija? Tu je odgovor!

8. 6. 2024
Deli
Kakšna je razlika med horoskopskimi dvojčki, ki so rojeni maja ali junija? Tu je odgovor! (foto: Profimedia)
Profimedia

Dvojčki ste prave nemirne klepetulje, ki želite v življenju doživeti ter izvedeti čim več. Vlada vam Merkur, planet misli in komunikacije

Lastnosti, ki najbolj izstopajo so zgovornost, nagajivost, ljubezen do ljudi okoli sebe in radovednost. Dvojček je spremenljivo zračno znamenje, ki se nenehno zanima za učenje novih stvari in je zato zelo prilagodljivo različnim situacijam in okolju. Verjetno ste že opazili, da vsi dvojčki nimajo enakih lastnosti. Nekateri ste rojeni v mesecu maju, drugi v mesecu juniju, zato se med sabo razlikujete.

Dvojček in dvojčica rojena v maju

Dvojček rojen v maju je vznemirljiv, spontan in nemiren. Ni sposoben ohraniti fokusa in se težje spoprijema s samim seboj, ko se znajde pod stresom. Njegov um deluje hitro in z lahkoto vzpostavlja povezave. Zaradi vladarja Merkurja je zelo dober v povezovanju z novimi ljudmi.

Prav tako je vešč mreženja ali prodaje. V negativnem smislu deluje neorganizirano in nepremišljeno, vendar se zaradi flegmatične narave, tudi ko se zgodi spodrsljaj hitro znajde. To je dvojček, ki je pravi družabni metulj, ima velik družbeni krog z veliko različnimi prijatelji. Zanimivo, saj je kljub temu da je mojster opravljanja v vsaki družbi zelo želen. Majski dvojčki so največji šaljivci, so izjemno nagajivi in se nenehno norčujejo iz drugih ali jih zbadajo.

Znani so po svoji prilagodljivosti in enostavnem značaju. Zlahka se prilagodijo spreminjajočim se okoliščinam in so pripravljeni spremeniti svoje mnenje, ko dobijo nove informacije. Brez zavor se vedno, namesto da bi načrtovali prepuščajo toku. Lahko so nekoliko nepredvidljivi in težki, ter zaradi muhastega značaja zelo razburljivi. Slovijo po temu, da so sposobni brez težav opravljati več nalog hkrati. Premorejo veliko intelektualne moči, zato hitro obdelajo informacije in naredijo veliko stvari hkrati. Zadovoljno se počutijo, ko lahko sodelujejo v več projektih, saj želijo ves čas razmišljati in delovati.

Dvojček in dvojčica rojena v juniju

Junijski dvojčki ste bolj kot na iskanje novih izkušenj osredotočeni na to, kar imate in kar se vam dogaja sedaj. Namesto, da bi neprestano iskali nove stike z ljudmi, se osredotočate na svoja trenutna prijateljstva in partnerstva. Ste zelo ustvarjalni in cenite umetnost v vseh oblikah, kar je posledica vpliva Venere ali Urana, ki vam vladata.

Spremlja vas močan čut za pravičnost in nikoli se ne bojite iskreno izraziti svojih čustev. V negativnem smislu ste lahko preveč občutljivi in razočarani, ko nimate dostopa do tega, kar želite doseči. Življenje si znate organizirati, saj imate radi rutino in svoj urnik. Na vsakem koraku iščete lepoto in estetiko, zato se lahko hitro znajdete v domišljijskem svetu. Prepriča vas fizičen dotik, ki vam pomeni več kot besede.

Junijski dvojčki in dvojčice ste bolj introvertirani in se osredotočate na tesna prijateljstva, na ljudi, pri katerih veste, kaj lahko od njih pričakujete. Spremlja vas zelo močan sistem prepričanj in se ne obotavljate upreti ali nasprotovati ljudem, ki ga izpodbijajo. Vedno naredite tisto, kar verjamete, da je prav.

Osredotočate se na praktičen pristop. Naklonjeni ste spontanemu vsrkavanju dejstev in novih informacij, zato ste zelo dobro podkovani in na tekočem, ko gre za spremljanje aktualnih dogodkov. Zelo ste strastni glede prizadevanj za enakost in boja proti družbeni nepravičnosti. Vedno razmišljate, kako bi lahko nekaj izboljšali, se učite in sprašujete.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik