Z NAMI BODO

VODITELJ:

DAVID URANKAR

David je najbolj znan kot obraz oddaj Avtomobilnost in Dobro jutro na TV Slovenija. Nekdanji slovenski reprezentant v atletiki in voznik boba se je s priznanimi mednarodnimi kampanjami uveljavil tudi v modnem svetu. Kot se za "instagram realnost" spodobi, pa ne zanemarja družbenih omrežij.

PREDAVATELJI:

TJAŠA DEU

Tjaša Deu

Tjaša je na svojem prvem YouTube kanalu aktivno začela objavljati videoposnetke pred štirimi leti. Danes ustvarja na dveh kanalih, Tjaša Deu (lepota, lifestyle), in kat4K (tehnologija, v angleškem jeziku). Njeni videoposnetki imajo skupaj že čez dva milijona ogledov. Ustvarjanje vsebin za YouTube je Tjašina redna in edina služba, pri delu pa ji pomaga pet sodelavcev. Trenutno živi v Črni gori, sodeluje pa predvsem s slovenskim podjetji.

NINA ŠTEFE

Nina Štefe

26-letna Nina je v začetku leta 2017 ustvarila profil na Instagramu @caszakavo, kjer objavlja lepe trenutke s skodelico kave. Skodelice z različnimi inspiracijskimi in vsakič drugače oblikovanimi napisi so tako navdušile, da se je Nini pri ustvarjanju na Instagramu v dobrem letu dni pridružilo čez 12 tisoč sledilcev. Kmalu po prvi objavi je pustila redno službo in se popolnoma posvetila svoji blagovni znamki, kar ji je omogočilo osebno in finančno svobodo.

PETER MESAREC

Peter Mesarec

Peter je spletni marketingar, ki se je obrusil že na različnih brusnih kamnih, pomagal je agencijam, spletnim stranem in številnim posameznikom vzpostaviti ključne kazalnike uspešnosti in dosegati marketinške cilje. Je gostujoči predavatelj slovenskih fakultet, start-up pospeševalnikov in konferenc v Sloveniji in tujini, kjer je pogosto izglasovan za najboljšega predavatelja.

 

ALJOŠA BAGOLA

Aljoša Bagola

Aljoša je partner in izvršni kreativni direktor pri agenciji Pristop Creative, predavatelj na Fakulteti za družbene vede, predavatelj na poslovnih in izobraževalnih dogodkih, kolumnist in predvsem vrhunski kreativec, ki je za svoje delo prejel številne nagrade na domačih in mednarodnih festivalih. Velja za enega najboljših slovenskih strokovnjakov na področju oglaševanja.

MOJCA BRIŠČIK

Mojca Briščik

Mojca je izvršna direktorica Slovenske oglaševalske zbornice in predsednica festivala Zlati boben. Ponaša se s široko paleto znanj in izkušenj, še zlasti s področja korporativnega komuniciranja, marketinga in odnosov z javnostmi, ter tudi vodenja in upravljanja prodaje na drobno. Poklicno pot je po 17 letih aktivnega delovanja v medijih nadgradila kot direktorica blagovnice Maxi. Po štirih letih je nato prevzela mesto direktorice korporativnega komuniciranja v Mercatorju. Pod njenim vodstvom je Mercator, za področje družbene odgovornosti, prejel tudi mednarodno nagrado European Business Award.

RONI KORDIŠ

Roni Kordiš

Roni je ljubitelj vsega digitalnega, ki zadnjih 14 let ustvarja blog had.si. Lansko leto je prejel Grand Prix nagrado Zlatno penkalo Hrvaške. V preteklosti je soustvarill dva startupa (Oust.me in Beerhunt - s prvim so prejeli investicijo Seedcampa in prejeli Netkota v kategoriji startupov), soustvarjal pa je tudi v kreativni agenciji VBG in Deluxe.

ZORI JAKOLIN

Zori Jakolin

Zori je lastnica podjetja Zory Events, organizatorka poslovnih dogodkov ter inspiracijska kreatorka projektov in blagovnih znamk. Pravi, da ustvarja izkušnje, kjer se ljudje lahko povezujejo z blagovnimi znamkami na enak način, kot se povezujemo ljudje med seboj. Med drugim je tudi lastnica licence za Business Cafe Slovenija.

DOMEN MAVRIČ

Domen Mavrič

Domen je direktor za razvoj poslovanja pri Agenciji vrhunskih idej (AVI). V vlogi novinarja se je kalil na televiziji, radiu, spletu in v tisku, pozneje pa presedlal v piarovske vode in se lotil organiziranja velikih dogodkov. Sedaj že nekaj let počne tisto, kar si je vedno želel – piše, raziskuje, ustvarja, organizira in vsak dan spoznava nove ljudi in nabira izkušnje.

CIRIL KOMOTAR

Ciril Komotar

Ciril je avtomobilski novinar, fotograf, režiser in od junija 2016 vloger. Novinarsko kariero je leta 2005 začel pri avtomobilistični reviji Avto-Šport in spomladi leta 2006 presedlal na spletni portal Siol.net. Tam je v okviru uredništva Avtomoto ustvarjal, pisal, fotografiral in režiral do začetka leta 2017. Danes je njegova ustvarjalna pozornost v največji meri namenjena vlogu Komotar minuta, ki se je uspel v dobrem letu in pol iz popolne anonimnosti prebiti med vidnejše video kreacije slovenskega spleta.

SIMON ŠKETA

Simon Šketa

Simon je nekdanji novinar in radijski voditelj, danes pa strokovnjak za odnose z javnostmi in tržno komuniciranje. Sicer pa tudi bloger in velik navdušenec nad hrano. Je avtor projekta SKETA media, ki upravlja ter trži izjemno priljubljene kulinarične portale sketa.si in presno.si.

GORAN ŽARIČ

Goran Žarič

Goran ima več kot petnajst let izkušenj na področju upravljanja odnosov s kupci in digitalnih spletnih storitev. Kot vodja službe za digital in content marketing pri Mercator d. d. je odgovoren za digitalni nastop podjetja na družbenih omrežjih, komunikacijo preko digitalnih kanalov in razvoj storitev, povezanih z uporabo digitalnih kanalov. 

Pokrovitelji:

Predstavili se bodo tudi: