Sobotne večere rezervirajte za druženje s Petrom Polesom in Dan najlepših sanj

Sobotne večere rezervirajte za druženje s Petrom Polesom in Dan najlepših sanj (foto: pop tv) pop tv
6. 9. 2017

Na POP TV se 16. septembra ob 20. uri vrača oddaja Dan najlepših sanj, v kateri bo znova čas za to, da najbolj skrite želje postanejo resničnost. Na čelu s Petrom Polesom se bodo gledalke in gledalci znova prepustili ganljivim zgodbam in nasmejanim obrazom.

Vse poletje trajajo priprave na oddajo Dan najlepših sanj in vse do 41. oddaje, ki bo na sporedu tretjo soboto v septembru, je ekipa, ki bdi nad vsakim detajlom, prejela že več kot 10.000 srčnih želja. Od vseh prejetih želja si prizadeva uresničiti čim več tistih, s katerimi se ljudje karseda najbolj poistovetijo. Rdeča nit nove sezone bodo srečanja z daljnimi, že morda izgubljenimi družinskimi člani in prijatelji. Tako bodo še dodatno poskrbeli, da nas preplavijo najgloblja čustva.

Že prva oddaja bo nabita s čisto pravo energijo. Prva oddaja četrte sezone bo na sporedu v soboto, 16. septembra, ob 20. uri, v njej pa bo Peter Poles presenetil 13-letnega Erika Hladnika, fanta s hudo diagnozo sladkorne bolezni, ki se strastno ukvarja s čarovništvom. Čaka nas čisto pravi magični spektakel, uresničili pa bomo globoko skrito željo predane in skrbne 32-letne Irene. Ob koncu oddaje bomo presenetili 70-letno Nerino Levec iz Lukovice, ki bo prvič v življenju lahko objela svojega 12-letnega vnuka in 11-letno vnukinjo, ki sta posebej za to srečanje prišla iz daljne Kostarike.

Majhne in velike želje, pristna čustva in globoka energija ostajajo zvesti spremljevalci ene izmed najbolj tenkočutnih oddaj te jeseni, ki spreminja življenja.