Zdravko Čolić pred valentinovim koncertom: Navdušujoče bo!

Zdravko Čolić pred valentinovim koncertom: Navdušujoče bo! (foto: Goran Antley) Goran Antley
24. 1. 2019

Zdravko Čolić, pevec s statusom mednarodne megazvezde, bo nastopil na največjem valentinovem koncertu v Sloveniji. 14.2.2019, v sklopu turneje 'Ono malo sreče', bo tako dan za magičen koncert.

»Zaradi velikega zanimanja za spektakularen koncert, je v prodajo sproščen še zadnji kontingent vstopnic. Tako je zdaj odprt tudi rdeči ring, kjer lahko vstopnice kupite od 26 eur dalje, s Petrol klub kartico pa imate še dodatnih 10% popusta na nakup vstopnic vseh kategorij. Prav tako so na voljo posebni VIP in valentinovi paketi«, je na novinarski konferenci povedal organizator koncerta, vodja Next Events, Štefko Bratkovič.

Na dogodku za medije, ki ga je povezovala piarovka in lastnica PR Agencije Ekskluzivno, Kaly Kolonič, ki skrbi za promocijo koncerta v Stožicah, je številnim zbranim medijem razkrila, da je Čolićev album Ono malo sreče razglašen za Najboljši album leta, na lestvici Eurovision, glasovanje pa zajema vse izvajalce največjega svetovnega glasbenega spektakla, ki so kadarkoli stali na Evrovozijskem odru. Zdravko Čolić je razkril, da ga je novica, ki je odjeknila pred kratkim v svetovnih medijih presenetila in da se počuti počaščenega, predvsem zato, ker je prestižnanagrada izglasovana iz strani oboževalcev po vsem svetu.

Zdravko Čolić

»Veselim se valentinovega koncerta«, je povedal Zdravko Čolić, ki pogostokrat pride v Slovenijo tudi zasebno, da se odpočije. »Slovenija je lepa. Pred časom sem delal tudi posle, ki so se nanašali na malo gospodarstvo, sodeloval sem z mnogimi, poznam veliko število ljudi, imam prijatelje v Sloveniji, ki niso iz mojega posla. Vsak koncert je priložnost, da se zberemo in srečamo«, je še dodal Čolić, ki je razkril tudi podrobnosti o težko pričakovanem koncertu, ki se ga Slovenci že izjemno veselijo, saj je znano, da Čolić vedno poskrbi za nepozabno atmosfero in noč polno spominov. Povedal je: »Sam koncert bo navdušujoč. Veliko časa je minilo od mojega zadnjega koncerta v Ljubljani, ki je bil na odprtem. Spomnim se, da je tega dne deževalo, še več časa je minlo o mojega zadnjega koncerta v Stožicah, skoraj deset let. Iskreno, želel sem koncert v Ljubljani in zelo se veselim srečanja z občinstvom v Sloveniji. Verjamem, da bomo uživali vsi v pesmih in dobrem vzdušju«.

Tako lahko v Stožicah pričakujemo njegove največje hite, kot so Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati, do aktualnih hitov Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće, Ničeg nije bilo izmedju nas in drugih.

Čolić je izdal tudi, da koncertnega repertoarja v sklopu turneje načeloma ne menja, ampak da bo za Slovenijo naredil izjemo in bo repertoar nekoliko drugačen kot v drugih državah, tako da bo najbrž zamenjal pet pesmi.

Čolićevi koncerti so znani po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijah, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Glede na to, da so njegovo turnejo označili tudi kot izjemno srečno, saj so obiskovalci od prvega, do zadnjega takta njegovega koncerta nasmejani, je še toliko večje veselje, da bo megazvezdnik nastopil v Stočicah ravno na dan zaljubljenih. Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije - največji romantik na najbolj romantičen dan v letu in to prav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji.

Priporočamo