Ana Maria Mitić je tudi brez trohice šminke nadvse lepa, njena milina je res nesporna!

Ana Maria Mitić je tudi brez trohice šminke nadvse lepa, njena milina je res nesporna! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
28. 10. 2021

Slovenska voditeljica, improvizatorka in igralka vedno znova navduši s svojo naravno podobo.

Ana Maria Mitić je zagotovo ena od tistih žensk, ki je tudi brez trohice šminke videti naravnost odlično. To je znova dokazala s fotografijo, ki jo je pokazala svojim oboževalcem. Tudi pri 36 letih, koliko jih zdaj šteje, je njena koža videti vsaj desetletje mlajše. Je napeta in brez gubic, njena polt pa je sijoča.

Lili Žagar mirno priznala, kaj gre njenemu Marku boljše od rok in pokazala, kje zdaj uživajo

Ana Maria ne skriva dejstva, da ji ogromno energije daje njen živahni sinček Lev, s katerim je ob vsakem koraku na njegovi življenjski poti. A sama dobro ve, da si je pomembno vzeti tudi čas zase. "Sama sebe peljala na kavo in se tudi sama slikala.
Take velike male radosti je treba ovekovečiti!," je zapisala ob sliki.

Zagotovo se z njenimi besedami lahko poistovetijo številne mamice, ki poleg službe predano skrbijo za svojo družino. Lepo, da je Ana Maria objavila ta mali opomnik, saj se pogosto zgodi, da marsikatera ob vseh obveznostih preprosto pozabi zase.

A si je treba vzeti čas in malce pobožati svojo dušo, tudi če gre za eno kavico. Počutje in energija se takoj dvigneta, preverjeno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)