Noge Ane Tavčar so v teh hlačah videti sanjsko, gre za kombinacijo kot nalašč za dame 40 +

7. 11. 2023
Deli
Noge Ane Tavčar so v teh hlačah videti sanjsko, gre za kombinacijo kot nalašč za dame 40 + (foto: Matej Pirkovič)
Matej Pirkovič

Postavna voditeljica je že lep čas pravi modni navdih za številne gledalke oddaje Dobro jutro.

Ana Tavčar po ločitvi naravnost cveti in nadaljuje s svojim življenjem, v katerem ji niti trenutek ni dolgočasno. Ima veliko obveznosti in dva sinova, ki jima posveča ves svoj prosti čas. Oddaja Dobro jutro se je z jesenjo vrnila na male zaslone in Ana je prevzela vlogo voditeljice.

Kaaaj?! Je šla Severina s to obleko predaleč? Pokazala je (skoraj) vse, številni so se spraševali, ali pod njo sploh nosi perilo

Vsak dan jo na malih zaslonih spremljajo številni, skupaj s stilistko pa sama vedno poskrbi, da je videti kot iz škatlice. Njeni stajlingi so res pravi navdih, saj je urejena modno in v skladu s trendi. Tokrat je čisto navdušila z oprijetimi hlačami iz materiala, ki daje videz usnja. Njene noge so čvrste in vitke, tako da si mirno privošči take modele. Zraven je obula elegantne sandale z visokimi petami, tako da je končni vtis za čisto desetko!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Hlače so krojene tako, da se na spodnjem robu malce razširijo. Zraven odlično pristoji pas, ki se barvno ujema tako s hlačami kot z bluzico s kratkimi rokavi. To je popolna dnevna jesenska kombinacija - ko je zunaj hladno, pa bi zraven lepo pristajal kakšen daljši, toplejši suknjič ali balonar.

Saša Lendero zdaj odkrito o ljubezenskem življenju po ločitvi in takšna je prava resnica, tega več ne skriva

Hlače so tudi malce nevsakdanje barve, ki naravnost zaživi v kombinaciji, kakršno je tokrat pokazala Ana. Zagotovo nas bo to sezono še večkrat razveselila s kakšnimi kosi oblačil, ki jih je vredno imeti v omari, tudi zato, ker so uporabni za več sezon.

BONUS VIDEO: Andreja Lavrič o načinih (samo)pomoči pri kriznih dogodkih

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk