Anja Rupel je zdaj videti tako, marsikdo se sprašuje, ali se sploh kdaj misli postarati ...

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
30. 1. 2023

Tako nasmejane je že dolgo nismo videli, in nasmeh je nekaj, kar jo resnično pomladi.

Naša pevka in radijska voditeljica Anja Rupel je iz leta v leto samo videti boljše, tako da se številne sprašujejo, kakšna je njena skrivnost. Jasno je, da izjemno lepo poskrbi zase in za svoje dobro počutje. Obraz neguje s kozmetičnimi sredstvi, ki ustrezajo njeni koži, za vitko postavo pa poskrbi s telesno aktivnostjo.

Preberite še: Saša Lendero prvič povedala žalostno resnico o življenju po poroki, ki je bilo vse prej kot rožnato

Očitno se je v soboto zvečer (če gre sklepati po ključniku) odpravila nekam ven v družbi prijateljice. Dami sta se očitno na vso moč zabavali, številni pa so se spraševali, o čem sta se pogovarjali, da je Anja tako zelo nasmejana. A to sta sklenili obdržati zase.

Sicer pa je Anja vedno veljala za eno od modno zelo naprednih in ozaveščenih znanih Slovenk, saj je - še v času, ko je pela pri skupini Videosex - s svojimi takratnimi stajlingi pomagala soustvarjati trende. In tako je tudi danes. V središču prestolnice smo jo večkrat opazili, ko je hitela po opravkih, vedno pa je bila do potankosti urejena in v zanimivih kosih oblačil. Ko gre za pričesko, ostaja zvesta dolgim in ravnim lasem - to je pričeska, ki jo nosi že vrsto let in očitno se z njo počuti odlično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)