Blaž Švab se tega zagotovo veseli, gre za spremembo v njegovem življenju ...

23. 2. 2024
Deli
Blaž Švab se tega zagotovo veseli, gre za spremembo v njegovem življenju ... (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Naš glasbenik in voditelj je bolj molčeč, ko gre za njegovo zasebno življenje.

Blaž Švab je na slovenskem glasbenem nebu dodobra uveljavljeno ime. Je član priljubljene skupine Modrijani, ki ima veliko oboževalcev. Njihovi koncerti so vedno dobro obiskani in slovijo po tem, da se na njih dogaja pravi "žur." Zato ne čudi dejstvo, da vedno radovedno javnost zanimajo podrobnosti iz zasebnega življenja našega uspešnega glasbenika.

On sam o tem ne govori kaj veliko, a tu pa tam se le izve kakšna podrobnost. Tako je nedavno odmevala novica o tem, kdo je Blaževa partnerka. Gre za uspešno in postavno novinarko Laro Medved, s katero imata sinčka Leva. Starša sta postala leta 2020, tako da je malček zdaj štiriletnik.

Lara dela na Planet TV, njuno zvezo pa je Blaž potrdil v pogovoru za TV Veseljak. Voditeljica ga je namreč vprašala, kako je ime njegovi partnerici, on pa je odgovoril:  "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime ali kako jo kličem?" Nadaljeval je: "Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'."

No, po poročanju revije Lady se je zdaj njegova Lara znašla pred novim (delovnim) izzivom. Doslej je bila novinarka, ki je hodila po terenu, a zdaj se bo znašla v drugačni vlogi. Ob petkih bo v oddaji Jutro na Planetu voditeljica rubrike Po domače.

"Spomnim se dne, ko sem prišla in me je na modrem kavču sprejela tedanja urednica. Povedala sem ji, da sem se pripravljena predano učiti in delati, s tiho ter močno željo, da bi nekoč delala v televizijskem studiu," je dejala za revijo Lady. Dodala je, da je s pomočjo in podporo vseh sodelavcev po skoraj enem letu dela na terenu sprejela predlog urednika Igorja Krmelja za vodenje rubrike.

Sama je novico objavila še na svojem Instagram profilu, kjer je zapisala: "Vsak petek se gledamo v oddaji @jutronaplanetu @planettv. Presrečna v novi vlogi in hvaležna za čudovite sodelavce."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Prepričani smo, da ji bo vodenje šlo odlično od rok in da jo bodo gledalci sprejeli z navdušenjem. Zagotovo pa ji bo ob vsakem koraku njen Blaž stal ob strani in jo podpiral, tako kot ona podpira njega.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ