Boštjan Romih je nadvse ponosen na svojo soprogo Laro, razlog pa se skriva tukaj ...

20. 7. 2023
Deli
Lara in Boštjan Romih (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Priljubljeni slovenski televizijski in radijski voditelj ima zelo simpatično ženo Laro. A ta ni le uspešna arhitektka ...

Lara Romih, žena televizijskega in radijskega voditelja Boštjana Romiha je za revijo Lady spregovorila o svoji ljubezni do petja. To goji že vrsto let in med pevci je spoznala tudi svojega moža.

Preberite še: Tanja Žagar tega že dolgo ni naredila, zato je presenečenje toliko večje (ni skrivala, kako ji je pri srcu)

"Bilo je tik pred prelomom tisočletja ... In ja, ko enkrat poješ, vedno poješ. Takrat je to bila zborovska glasba, ki se naju je držala še iz osnovne šole. Po mojem je to nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi v življenju. Toliko vsega kot s sopevci in glasbenimi harmonijami pač ne moreš doživeti sam," je za omenjeno revijo obudila spomine na tiste čase in dodala, da sedaj poje že njun sin Dan. V zboru Veter neizmerno uživa in muzicira. 

Ko je postala mama, je prenehala s petjem

Za omenjeno revijo je povedala, da je s petjem prenehala, ko je vstopila v svet materinstva. "Mame treh otrok damo petnajst in več svojih let v življenje potomcev. Ta čas smo vesele že samo, če lahko jemo in spimo pa da uživamo z otroki in ne znorimo, ko zadeve ne gredo tako, kot smo si zamislile," je dejala in dodala: "Nato se pokaže prosta ura ali dve v tednu, ko vidiš, da bi lahko šel spet nazaj, malce bolj vase. In v sebi sem našla prav to luknjo – petje je manjkalo. Petje je namreč zdravje. Za večino ljudi. Tako da, ja. Vsi peti! In vsi na svoje odre – ali v tuš kabine, v dnevne sobe, pred hiše ali na odrske deske. Samo da se prepeva!"

Skupina Ladies First

Romihova danes prepeva v ženski skupini Ladies First, ki je sestavlojena iz štirih deklet. 
"Spoznale smo se pred dvema letoma na Akademiji za glas. Nataši Nahtigal sem na neki solo vaji omenila, ali vidi kako možnost za skupinico nas zrelih deklet. Pa so se ji zaiskrile oči in že nas je nabrala," je pojasnila za omenjeno revijo in dodala: "V bolj resno zadevo je preraslo, ko smo vaje redno podaljševale s pevskim druženjem na parkirišču in zabavale presenečene mimoidoče. Prepevamo popularne skladbe vseh vrst."

Morda vas zanima: Ana Klašnja objavila posnetek v kopalkah, a marsikomu je ušla ena podrobnost (je pokazala preveč?!)

BONUS VIDEO:  Pogovor z Janjo Kogovšek, mag. prehrane, ki se ukvarja s prehranskim svetovanjem

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač