Boštjan Romih pokazal svojo srčno plat, poglejte si, česa se je lotil

18. 8. 2023
Deli
Boštjan Romih pokazal svojo srčno plat, poglejte si, česa se je lotil (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Naš voditelj je tudi zelo nesebičen človek in s tem se sam ne hvali.

Uničujoče poplave so povzročile veliko škodo in ponekod pustile pravo razdejanje, ki ga v teh dneh čistijo. Za delo so poprijeli tudi številni prostovoljci, ki prizadetim pomagajo odpravljati posledice ujme. No, med njimi je tudi priljubljeni voditelj Boštjan Romih, ki je prostovoljno poprijel za delo.

Nina Osenar pokazala, kako se po štirih letih hude izgorelosti zares počuti

Kaj ga je pri tem pričakalo, je pokazal kar sam, in sicer v svoji Instagram zgodbi. Ponedeljek, ki je bil dan solidarnosti, je namreč preživel tako, da je zavihal rokave, si nadel delavske rokavice in pomagal tistim, ki so čistili posledice poplave. Na območju, kjer se je mudil, je našel knjigo z naslovom Potop. V Instagram zgodbi je ob tem zapisal: "Ironija do daske."

Instagram/posnetek zaslona

Njegovi oboževalci dobro vedo, da ima Boštjan veliko srce, še posebej do tistih, ki se znajdejo v stiski, zato jih njegovo sodelovanje pri odpravi posledic poplav ni presenetilo. Voditelj priljubljene oddaje Ambienti proste trenutke najraje preživlja s svojo družino, na katero je zelo ponosen: s soprogo Laro, sicer uspešno arhitektko, in njunimi tremi otroki.

S kuharskim mojstrom Binetom Volčičem in njegovim posestvom na Goričkem je zdajle tako

Marsikdo tudi ne ve, da je Boštjan odličen pevec - sodeloval je namreč v Ansamblu Toneta Rusa, ko so snemali prvo zgoščenko. Pozneje je Boštjana zamenjal pevec Gašper Plahuta, sam pa se je posvetil drugim stvarem. Seveda občasno še poprime za mikrofon, saj je petje njegova velika ljubezen - to naredi takrat, ko le utegne.

BONUS VIDEO: Pogovor z Ano Roš Stojan, ki razkriva svoje načrte