Po tem, ko je odjeknila novica o njegovi ločitvi, je Boštjan Romih pokazal, kako je pravzaprav z njim

21. 3. 2024
Deli
UŽIVA V DELU 
Voditelj oddaje Boštjan Romih poudarja, da oddaja ostaja zvesta najvišjim vizualnim merilom. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Priljubljeni voditelj je zagotovo človek, ki se vedno rad loti novih izzivov.

Pred kratkim je v slovenski javnosti odjeknila nepričakovana novica o tem, da se Boštjan Romih in Lara ločujeta.  Očitno sta se odločila, da bosta odslej hodila vsak po svoji poti. Poročila sta se leta 2004, pred tem pa sta bila kar štiri leta par. Imata tri otroke, dve hčerki in sina: Roso, Lilo in Dana.

"Drži, z Laro se ločujeva. Ohranjava dober odnos in medsebojno spoštovanje. Povezujejo naju trije čudoviti otroci in ogromno lepih spominov," je za revijo Suzy dejal Boštjan. Dodal je še, da je to za njih velika in boleča preizkušnja in da prosita za uvidevnost in razumevanje. "Več podrobnosti s širšo javnostjo ne želiva deliti," je dodal priljubljeni voditelj.

In svojim besedam je ostal še kako zvest. Vedno je veljal za diskretnega človeka, tako da o svoji ločitvi v javnosti ne razpravlja. A življenje gre naprej, in to dobro ve tudi Boštjan. Tisti, ki ga poznajo, dobro vedo, koliko mu pomeni glasba. Že kot otrok je pel v zboru, kot najstnik pa je bil član rock skupine.

Lara poje v ženski skupini Ladies First in očitno je bila ljubezen do glasbe obema položena v zibko. Po tem, ko se je razvedelo za njuno ločitev, pa se zdi, da je Boštjan obudil svoj konjiček - v roke je namreč prijel električno kitaro!

Instagram/posnetek zaslona

Minuli konec tedna je bil Boštjan  s prijatelji v glasbenem studiu. Glasbenik in producent Damjan Pančur je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri priljubljeni voditelj igra kitaro. Pri tem je označil produkcijsko hišo AX Production, katere lastnik je Sandi Kogoj, sicer soprog pevke Regine.

Ob tem pa ni znano, kaj fantje pripravljajo - morda bodo presenetili s kakšno pesmijo, ki bo prav hitro postala pravi hit na glasbenih postajah. Zagotovo pa je Boštjan ob tem na vso moč užival in misli usmeril na prijetnejše reči, kajne? Mi mu to iz srca privoščimo, prav tako kot njegovi oboževalci.

Preberite še: