Boštjan Romih je včasih počel tudi to in verjetno po razhodu s soprogo ne bo kar nehal ...

13. 4. 2024
Deli
Boštjan Romih je včasih počel tudi to in verjetno po razhodu s soprogo ne bo kar nehal ... (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Priljubljeni voditelj zagotovo odlično obvlada svoje delo, a to še ni vse ...

Televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih je eden tistih slavnih Slovencev, ki slovi po svoji skromnosti. Ne hvali se s svojimi dosežki, čeprav bi to lahko upravičeno počel, pa tudi s svojimi veščinami ne. V začetku svoje kariere je bil v glasbenih vodah, zdaj pa ga zanimajo tudi druge stvari.

Res gre za vsestransko nadarjenega človeka, ki se odlično znajde tudi v kuhinji, kot so pred časom zapisali v reviji Suzy. Navdušen je nad peko kruha z drožmi in v njegovi kuhinji je pogosto zadišalo po dobrotah, ki jih je pripravljal za svoje najbližje.

No, pred kratkim je odjeknila novica, da se s soprogo Laro ločujeta. Oba sta diskretni osebi, ki svojih zasebnih zadev ne obešata na velik zvon. Čeprav sta se njuni poti razšli, ju bodo vedno družili trije otroci, dve hčerki in sin. Boštjan bo zagotovo še naprej poskrbel, da bodo otroci deležni kulinaričnih dobrot izpod njegovih rok, saj se je z leti še kako zverziral pri pripravi okusnih jedi.

Čeprav je danes odličen voditelj, je v pogovoru za Lady pred časom razkril nekaj presenetljivega. Dejal je, da v otroštvu ni imel želje po nastopanju, še najbolj si je želel biti radijski napovedovalec. No, tudi televizija ga takrat ni niti malo mikala, a je kot najstnik igral v rock bandu, takrat je tudi dobil prve izkušnje z odrom.

"Zanimivo je, da sem po vseh testih, ki sem jih v zadnjih letih naredil, introvertiran. Kar pomeni, da sem raje bolj tiho, potrebujem svoj notranji mir in potrebujem tudi odmik od družbe. Precej stvari rad počnem sam, tišina mi pomeni ogromno in zelo rad poslušam, pravzaprav raje poslušam, kot govorim. Vse to so lahko tudi prednosti, ki jih unovčiš takrat, ko pa se oglasiš," je še zaupal Boštjan v pogovoru za revijo Lady.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač