Uf, Darja Gajšek z dekoltejem pritegnila vso pozornost, take je že dolgo nismo videli!

23. 2. 2024
Deli
Uf, Darja Gajšek z dekoltejem pritegnila vso pozornost, take je že dolgo nismo videli! (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

Naša pevka je zelo privlačna dama, ki svojih čarov ne skriva ...

... in vedno poskrbi, da je videti zelo okusno in elegantno. Darja Gajšek je zagotovo ena od tistih znanih Slovenk, ki se zna res lepo urediti za svoje nastope in druge poslovne obveznosti. Številnim je pravi navdih, ko gre za modne izbire, zdaj pa se je pokazala v elegantni obleki, v kateri njen dekolte (in postava) pride še kako do izraza.

Izbrala je ozek, črni in dekoltiran top, čez katerega je oblekla črn suknjič z bleščicami. "Pred odhodom na presenečenje sem vam želela poslati en lep pozdrav!," je ob sliki, ki jo je objavila na Instagramu, zapisala Darja. Ni nobena skrivnost, da jo pogosto vabijo na poroke, rojstne dneve in na druge zasebne slavnostne priložnosti, da s svojo prisotnostjo in pesmimi še polepša dogodek. Očitno je tudi tokrat bilo tako.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Seveda njena elegantna podoba ni ostala neopažena. Sledilci in oboževalci so jo nagradili z všečki in prijaznimi komplimenti, saj se jim je v tej opravi zdela zelo lepa - tako kot nam in prepričani smo, tudi vam. Upamo, da bo še večkrat razveselila s podobnimi prizori.

Poleg tega, da na koncertnih odrih razveseli staro in mlado, Darja še dela kot voditeljica na radiu Veseljak, ki ima svoje zveste poslušalce. Dela ji resnično ne manjka, a vse skupaj zna uskladiti s svojim družinskim življenjem.

S soprogom Alenom Jankovićem vsak prosti trenutek posvetita njuni hčerkici, prisrčni Emi, ki odrašča v pravo mlado damo. Pred časom se je družina preselila v obnovljeno hišo, ki je zdaj njihov čudoviti dom.

Tako Darja kot Alen sta se res potrudila s prenovo, tako da je zdaj vse urejeno po njunem okusu. Svojim sledilcem je že večkrat pokazala, kako je pri njej doma. Veliko časa preživijo v kuhinji, saj Darja in Alen rada kuhata, pri tem pa se jima pogosto pridruži še hčerka, ki vpija kulinarično znanje in veščine.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord