Gaja Filač (Skrito v raju) je zaradi tega travmatičnega dogodka še danes pod stresom vsakič, ko gre na oder

23. 2. 2024
Deli
Gaja Filač (Skrito v raju) je zaradi tega travmatičnega dogodka še danes pod stresom vsakič, ko gre na oder (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Igralka Gaja Filač ne skriva, da je zaradi tega še danes vsakič pod stresom.

Igralka Gaja Filač trenutno igra v mega popularni slovenski seriji Skrito v raju, kjer ima glavno žensko vlogo in je zaljubljena v študenta medicine, ki ga igra Matej Zemljič. Serija je že po prvih delih osvojila občinstvo in mnogi si večerov sploh več ne predstavljajo brez te priljubljene serije, saj so igralsko zasedbo že vzeli povsem za svojo.

Gaja Filač ne skriva, da si je želela postati igralka, ki pa je bila dolgo časa "pridna", a je obenem živela mimo sebe. "Izbira dela, ki te veseli, je po mojem mnenju ena najpomembnejših stvari za življenjsko srečo. Sama sem bila večji del življenja "pridna", ustvarjala sem si življenje, ki je ustrezalo nekim neumnim družbenim kriterijem, želela sem zadostiti vsem pričakovanjem okoli sebe ... V resnici pa sem s tem živela popolnoma mimo sebe," je pred časom povedala za Moški svet.

"Bila sem uspešna, ampak v sebi sem kričala od tiste prazne, črne luknje, ki se je delala v meni in ki me je razkrajala od znotraj. Ampak očitno sem to potrebovala, da sem v nekem trenutku rekla "stop, ne morem več", si obrnila življenje na glavo in začela živeti drugače. In prepričana sem, da če delaš nekaj, kar imaš rad, boš uspešen. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljal za stvari, v katere ne verjameš, ki zate nimajo smisla, ki ti ne zbujajo metuljčkov v trebuhu. Konec koncev boste vi tisti, ki boste to delo opravljali do konca življenja, zato je prav, da je ta odločitev vaša," je bila odkrita.

Še danes pa jo pred odhodom na oder spremlja otroška travma, ki se je ne more znebiti, saj se nanjo spomni vsakič, ko ima predstavo. "Lahko vam zaupam svojo največjo otroško travmo, ki me še danes spremlja vsakič, preden stopim na oder. V drugem razredu klavirja sem med nastopom pred polno dvorano doživela popolni blackout," je bila odkrita Gaja.

"Nisem vedela, kako naprej, niti kako nazaj. Po petih minutah matranja me je rešila učiteljica klavirja, ki je z mano odigrala konec skladbe. Od takrat do odra gojim love-hate relationship. Ta izkušnja je bila zame tako travmatična, da me je še danes, tik preden grem na oder, vedno, ampak res vedno, strah, da bom pozabila tekst. Bizarno. (smeh)," je še dodala naša priljubljena igralka, ki ima v seriji Skrito v raju glavno žensko vlogo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord