Gaja Prestor je tako pokazala, kaj pomeni popolnost, številni zavidajo njenemu srčnemu izbrancu

Gaja Prestor je tako pokazala, kaj pomeni popolnost, številni zavidajo njenemu srčnemu izbrancu (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
16. 3. 2023

Ne skriva, da na vso moč uživa v potepih, ki si jih privošči s svojim srčnim izbrancem, s katerim se zdita naravnost sanjski parček.

Naša vplivnica in pevka Gaja Prestor trenutno res na vso moč uživa. Kot je razbrati z njenega Instagram profila, je obiskala rajske plaže na Tajskem, zdaj pa je objavila še posnetek, ob katerem je zapisala, da je nastal na Baliju. Ker sama kaj več ni komentirala, ni jasno, ali je posnetek nastal ob kakšnem prejšnjem obisku ali pa je s Tajske odpotovala v Indonezijo.

Preberite še: Tanja Žagar preseneča: Le kako ji ob teh dobrotah uspeva obdržati tako ozek pas?! Neverjetna je!

V vsakem primeru je prizor takoj pritegnil pozornost njenih sledilcev, predvsem zaradi kopalk, ki jih je pokazala. Gre za enodelni model, katerega spodnji del je krojen v stilu tangic, tako da je njena zaobljena in čvrsta zadnjica v prvem planu. Družbo ji dela njen partner in ljubezen, Luka Dovšak, ki ji ves čas stoji ob strani. Oboževalci so bili nad videnim navdušeni in so ju na vso moč pohvalili.

Morda vas zanima: Tina Maze je s tem jeklenim lepotcem zelo zadovoljna, ob njega se je postavila v tako elegantni opravi, da jemlje dih!

Gaja in Luka sta par že nekaj let, pred kratkim pa je sama za revijo Lady razkrila, koliko ji pomeni njen dragi, s katerim je od svojega 18. leta. "To so bila najlepša štiri leta mojega življenja. Mislim, da je najin odnos nekaj, kar me je spremenilo in izzvalo, da postanem boljša različica sebe. Luka je najbolj neverjetna oseba in moj najboljši prijatelj," je dejala Gaja. Mi pa dodajamo: lepo je, ko se najdeta taka človeka, saj je očitno, da se še kako dobro dopolnjujeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)

  • Morda bi vas še zanimalo: Nuša Gnezda: "Žensko telo je po porodu drugačno in ne bo nikoli več takšno, kot je bilo prej." Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.