Gaja Prestor na sanjski destinaciji pokazala svojo izbiro kopalk, njene obline so pritegnile veliko pozornosti

Gaja Prestor na sanjski destinaciji pokazala svojo izbiro kopalk, njene obline so pritegnile veliko pozornosti (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
24. 1. 2023

Naša lepotica se trenutno mudi na jugu Tajske, natančneje na otoku Ko Pha-ngan, kjer nadvse uživa in se prepušča dopustniškemu lagodju.

Postavna temnolaska Gaja Prestor obožuje sonce in poletje, zato ne čudi dejstvo, da si je vzela dopust in odpotovala na destinacijo, ki je resnično sanjska. Gaja je znana spletna vplivnica, in s svojimi sledilci rada deli vtise iz krajev, ki jih obišče. Tudi tokrat je pokazala nekaj čudovitih prizorov, a zagotovo so največ pozornosti pritegnili tisti, na katerih je mogoče videti njeno čvrsto postavo v kopalkah.

Preberite še:  Nekateri se ločujejo, drugi poročajo: TA znana Slovenka je rekla DA! (in videti je naravnost sijoče)

Črne bikinke, ki jih je izbrala za tokratne počitnice, so na njej videti sanjsko in poudarijo njen ozki pas. Jasno je, da dneve preživlja na plaži, kjer se z užitkom prepušča toplim morskim valovom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)

Črne kopalke ji pristojijo kot ulite, a tudi zelene, v katerih se je udeležila - kot je sama razkrila v komentarju prizora - nočne zabave na plaži, so videti nadvse atraktivne. Gre za barvo, ki temnolaskam še posebej lepo pristoji. Poudari tudi njeno svetlo in občutljivo polt, ki je ne pozabi zaščititi, ko gre na sonce.

Gaja bo brez dvoma do konca izkoristila vse, kar ponujajo take počitnice na drugem koncu sveta. In zagotovo bi bil marsikdo zdaj z veseljem v njeni družbi, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)