Helena Blagne tega ne more pozabiti, a vsi niso bili tako zelo navdušeni ...

28. 6. 2023
Deli
Helena Blagne tega ne more pozabiti, a vsi niso bili tako zelo navdušeni ... (foto: POP TV)
POP TV

Številne je ta sprememba navdušila, tudi našo pevko. Kdo ve, morda se še kdaj odloči za nekaj takega?

Helena Blagne je bila med nastopajočimi na prireditvi Poletna noč in na otvoritvi 71. Ljubljana festivala in takrat je čisto presenetila z drugačno pričesko, kot smo je vajeni pri njej - z malce bolj igrivimi, nakodranimi lasmi. Očitno je tudi njo samo sprememba zelo navdušila, saj je na družbenem omrežju svoje sledilce spraševala: "Tokrat malček drugače…🌟Kako vam je bla kaj všeč moja frizurca na Poletni noči ?"

Preberite še: Tanja Žagar pokazala svojo spalnico, takšna je, ko se odpravi k počitku (joooj, kako ljubko!)

Že na nastopu je navdušila s spremembo, ki je včasih res dobrodošla. Take Helene nismo vajeni, v zadnjih letih se njen stil ni kaj veliko spreminjal, tudi pričeska je ostajala več ali manj nespremenjena. No, večini oboževalcev je bila sprememba zelo simpatična. a našli so se tudi takšni, ki niso bili navdušeni. Ob tem je pač treba sprejeti dejstvo, da se ljudje (in naši okusi) še kako razlikujemo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Helena je dama, ki ji leta ne morejo do živega - in za to se sama še kako potrudi. Redno telovadi, pazi na prehrano, pa tudi na to, koliko se razdaja. Dobro ve, kdaj je čas za počitek in si ga zna vzeti. Nedavno je gostovala v Popkastu, voditeljica Ota Širca Roš pa jo je ob tem vprašala, kakšen je njen recept proti staranju. Odgovorila je, da je pripomočkov res veliko na voljo, da pa je vse zastonj, če oseba energetsko ne funkcionira - to pa je pomembno dejstvo, na katero prepogosto pozabimo.

Morda vas zanima še: Uf, ko boste videli, kdo objema Ano Klašnja, boste ostali brez besed (gre za svetovnega zvezdnika!)

Helena je pred kratkim izdala novo pesem z naslovom Pika na i, ki je že našla pot do njenih zvestih poslušalcev. Njeno poletje bo verjetno vsaj delno delovno, saj jo vabijo v številne kraje - na festivale in koncerte. Upamo še, da se bo - če se bo odpravila na oddih - oboževalcem oglasila prek družbenih omrežjih, na katerih je aktivna, in pokazala kakšen lep dopustniški utrinek.

Poglejte si še: Več o vsestranski umetnici Anabel, njenih kavnih trenutkih, ljubezni do mačk, glasbenih začetkih, delu na radiu in dvojčku Tilnu ter starejšemu bratu Mateju ... in še o marsičemu. Prisluhnite podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner, ki tokrat gosti  prav zanimivo Anabel.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem