Naša igralka Polona Vetrih je zdaj videti takole, svojih let ne skriva, a številne preseneča to ...

2. 8. 2023
Deli
Naša igralka Polona Vetrih je zdaj videti takole, svojih let ne skriva, a številne preseneča to ... (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

... slišijo, koliko let pravzaprav šteje, saj jih niti pod razno ne kaže.

Naša igralka Polona Vetrih velja za damo, ki je vedno, ko se pojavi v javnosti, lepo urejena. Poskrbi, da je njena pričeska taka, kot mora biti, pa tudi ko gre za obleke zna izbrati kose, ki so na njej videti odlično, elegantno in brezčasno. Nihče ne bi niti pomislil, da ima 73 let, saj jih kaže precej manj.

Preberite še: Taka je bila Tina Gaber v najstniških letih, bi jo prepoznali? Priznamo, da smo morali kar dvakrat pogledati ...

K temu zagotovo pripomore skrb zase in Polona ni nikoli skrivala, da se rada malce razvaja in si privošči kak kozmetični tretma. Ko gre za vadbo, je za revijo Lady razkrila, da ne dela nič posebnega - razen tega, da vadi jogo. S to dejavnostjo se ukvarja vsaj tri četrt življenja. Dodala je še, da zdaj živi malce bolj umirjeno.

"Sem v teh letih, ko si lahko privoščim malo več prostosti, in sem zelo vesela, da me, kadar igram v Drami, zelo lepo sprejmejo in upoštevajo. Končno, saj sem imela včasih zelo hude čase in takrat sem bila tudi precej slabše videti. Ker najhujše na svetu je, da si nenehno pod stresom. Zdaj sem pa pod manj stresa in sem lahko tudi boljše videti ter sem vesela, da od zdaj naprej delam samo z ljudmi, ki mi ustrezajo, jaz pa njim," je razkrila za Lady.

Morda vas zanima: Opaaa, Jurij Zrnec tega že dolgo ni naredil, razkril je nekaj iz svoje zasebnosti (kar je zanimalo mnoge)

Sicer pa smo Polono lahko občudovali v številnih vlogah, ki jih je odigrala v svoji bogati karieri, med drugim tudi v filmskih. Tako smo jo videli v filmih Pomladni veter, Naš človek, Čisto pravi gusar, Naša krajevna skupnost in Poletje v školjki, seveda pa je blestela tudi na gledaliških odrih.

Sama je zagotovo za zgled marsikateri dami - ne samo njenih let, temveč tudi mlajšim, saj jasno pokaže, kako se obrestuje kakovostna skrb za svoje dobro počutje.

BONUS VIDEO: Tina Gorenjak odkrito pravi: "Raje sem samska kot v slabem partnerskem odnosu."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu