O, vau! Indira Ekić se je poslovila od svojih dolgih las, zdaj je njena pričeska takšna, kaj pravite?

3. 7. 2023
Deli
O, vau! Indira Ekić se je poslovila od svojih dolgih las, zdaj je njena pričeska takšna, kaj pravite? (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Že nekaj časa smo je vajeni z daljšimi, svetlimi lasmi, ki si jih je pogosto spela v čop, naredila elegantno figo ali pa jih malce nagajivo nakodrala.

A zdaj je tega za nekaj časa zagotovo konec. Indira Ekić se je odločila za spremembo in se poslovila od svojih srednje dolgih las. Omislila si je novo pričesko, in sicer živahnega paža z dolgim fru-frujem. Zmagovalka šova Super par se je očitno odločila, da je poletje pravi čas za novo, drugačno pričesko.

Preberite še: Saša Lendero v tem črnem prozornem krilu na odru pokazala skoraj vse in mnogi so bili ob tem navdušeni

"Navihana Indira čez 3 ... 2 ... 1 ... Tako kot vse odločitve v mojem življenju je tudi tale prišla včeraj, danes sem že kratkolaska. Brez razmišljanja čop čop. Počutim se predvsem osvobojena, poskusi, če rabiš spremembo v svojem življenju," je bila - tako kot vedno - nadvse iskrena Indira, ki je te besede zapisala ob navihanem posnetku na njenem Instagram profilu.

Pričeska, kakršno ima sedaj, je zagotovo kot nalašč za poletje, kar vedo številne dolgolaske, ki vedo, da je lahko - ko so temperature ozračja visoke - še kako neprijetno, če imajo razpuščene lase, saj jim je pod njimi vroče.

Morda vas zanima: Nastja Pesek o sinu povedala ganljivo resnico in mnogi se bodo ob tem zamislili ...

Njenim sledilkam je bila sprememba všeč in številne so pohvalile njen nov videz. "Top! Pozdravljam korenite spremembe. Se mi zdi, da vnesejo pridih veselja," je zapisala ena sledilka, druga pa je ugotovila, da je videti še bolj mladostno kot doslej. To se zdi tudi nam: živahna in razgibana pričeska jo dodatno pomladi. Dolžina pa je taka, da si lahko frufru še vedno spne, tako da ji lasje ne padajo na obraz.

Prepričani smo, da bo njenemu vzoru sledila še kakšna dama, ki se že dlje časa odloča za krajšo pričesko, a se doslej še ni opogumila za ta korak. Indira jasno pokaže, da so lahko krajši lasje še kako lepi - in če pričeska oblikovana tako, da pristoji k obrazu, je zmaga zagotovljena!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

BONUS VIDEO: Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Poglejte si pogovor z njo.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan