Jana Morelj je v tej barvi videti čudovito, prava škoda je, da si je pogosteje ne omisli

24. 3. 2023
Deli
Jana Morelj je v tej barvi videti čudovito, prava škoda je, da si je pogosteje ne omisli (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

V tej kombinaciji smo jo že videli na malih zaslonih, a očitno je tudi njej tako všeč, da si jo rada večkrat obleče - in začetek pomladi je kot nalašč za to čudovito barvo!

Postavna temnolasa radijska voditeljica in vremenarka Jana Morelj ima izoblikovan modni okus, ki ne podlega trendom, a kljub temu je vedno pravi navdih tudi za druge dame. Številne niso mogle pozabiti ene od njenih kombinacij, v kateri je videti zelo lepo in mladostno. Gre za hlače s pasom in top brez rokavov v isti - zeleni - barvi. Očitno se ji je zdelo, da je prav začetek pomladi - letnega časa, ki smo ga že težko čakali - pravi trenutek, da še enkrat spomni na to svojo opravo.

Preberite si še: Renata Bohinc je izbrala samostoječe hlačne nogavice, ki so na njej videti hudooo seksi

"Sreča, ker se je končno začela pomlad!," je zapisala Jana ob fotografiji, na kateri je zelo prisrčno nasmejana. V zadnjem času ji ni bilo lahko, saj sta se s partnerjem razšla, a zdaj se zdi, da je spet tista "stara" nasmejana Jana. Trenutno ima res polne roke dela, saj se skupaj s sodelavci pripravlja na poseben projekt.

Radio 1 in karavana festivala Pivo in cvetje Laško bodo namreč obiskali izbrane kraje po Sloveniji. Turneja se bo začela 30. marca v Kranjski gori, pred okrepčevalnico Lačni Kekec. Radio 1 bo v mobilnem studiu oddajal popoldanski program Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem od 14. do 18. ure. Za animacijo bosta poskrbela Jana Morelj in glasbenik Dejan Dogaja. Ob 17h pa bo na vrsti mini koncert legendarne skupine Šank Rock, ki letos praznuje 40 let in bo poskrbela za pravi žur.

Morda vas zanima še: Opa, ko je Sanjski Blaž razkril, da ima novo, je Arijanna naredila tole (in vseee pustila odprtih ust!)

Vsekakor jo čakajo zanimivi dogodki, polni pozitivne energije, ki se jih Jana še kako veseli. Pred poletnimi počitnicami je pred njo delovna pomlad v družbi sodelavcev, s katerimi se odlično razumejo in dopolnjujejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

  • Morda bi vas še zanimalo:

Morda se zdi, da smo o ljubezni in odnosih slišali že skoraj vse, a Urban Urbanc ponuja svežo perspektivo o odnosih iz moškega zornega kota. Poglejte si zanimiv podkast in izvedeli boste marsikaj novega!