Uf, tako simpatična je tašča Jurija Zrneca, dama niti približno ne kaže svojih let!

15. 4. 2024
Deli
Uf, tako simpatična je tašča Jurija Zrneca, dama niti približno ne kaže svojih let! (foto: Instagram/osebni arhiv)
Instagram/osebni arhiv

Nekatere res imajo srečo ... in še dobre gene zapovrh.

Naš igralec Jurij Zrnec je že vrsto let v srečnem razmerju z glasbenico Aleksandro Ilijevski. Sam ni kaj dosti prisoten na družbenih omrežjih, a Aleksandra le tu pa tam pokaže kakšen utrinek iz njunega vsakdana. Znano je, da imata hišne ljubljenčke, ki jima posvečata veliko pozornosti, pa tudi to, da zelo uživata v družbi drug drugega.

A znata si vzeti čas, ki je namenjen samo njunim družinskim članom. To je pred kratkim naredila Aleksandra in pokazala nekaj utrinkov, ki so nastali med druženjem z njeno mamo. Skupaj sta se odpravili na enega od koncertov v slovenski prestolnici in kot je videti, sta na vso moč uživali.

"Ko sem bila die hard fenica pri 14ih🍼, je šla z mano v halo Tivoli, kjer sva se drenjali v prvih vrstah 👯‍♀️24 let 👀👀 kasneje spet skupi na koncertu z mami," je zapisala navdušena Aleksandra, njeni sledilci pa so bili naravnost osupli nad tem, kako simpatična je njena mama.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

"A to je tvoja mami?😍 lepotici obe, seveda!," je zapisala ena od sledilk, druga pa je samo dodala: "Hudi sta!" S tem se mirno strinjamo, saj sta dejansko videti kot vrstnici. Lepo je, ko se starši in otroci razumejo tako, kot se razumeta Aleksandra in njena mama, kajne?

Jurij je po razhodu z igralko Sabino Kogovšek drugič našel ljubezensko srečo z Aleksandro. Oba sta ustvarjalni osebi in njun dom je vedno poln smeha. Jurij ima lep odnos s svojima otrokoma, hčerki Leni in Lolo, ki ju imata s Sabino. Lepo je, ko slavni in znani dajo do znanja, kakšen odnos imajo s svojimi starši, kajne? No, to je zdaj naredila tudi Aleksandra, Jurij pa je ob tem obema damama nadvse privoščil lepe trenutke, ki sta jih preživeli (in doživeli) na koncertu.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu