Kakšna sramota! Partnerica Mirana Rudana javno razkrila vse to in ga spravila v veliko zadrego ... (ufff)

17. 3. 2023
Deli
Kakšna sramota! Partnerica Mirana Rudana javno razkrila vse to in ga spravila v veliko zadrego ... (ufff) (foto: Facebook/Posnetek zaslona)
Facebook/Posnetek zaslona

Brez dlake na jeziku je pred celo Slovenijo razkrila, kaj pevec doma počne …

Pevec Miran Rudan je bil pred dnevi gost na enemu izmed slovenskih radijskih postaj, na radiu Robin. V pogovoru v živo pa se je preko telefonske zveze vključila njegova partnerica Anita, ki je o njemu razkrila dve podrobnosti.

Preberite si še: Se spomnite Špele Pavlin iz Atomik harmonik? Poglejte, kako srčkan je njen sinček, pravi mali lepotec!

 
"Ena takih zadev, ki je ne razumem, je ta, da ne počisti za sabo wc školjke, če jo polula," je razkrila Anita in dodala, da druga zadeva, ki jo pri njemu moti, pa je, da ne ugasne luči, ko zapusti sobo.

Morda bi vas še zanimalo: Ta znana slovenska voditeljica je po porodu preoblikovala svoje telo, zdaj razkriva, kako ji je uspelo (fantastična je!)

Pevec je bil ob temu priznanju svoje partnerice vidno v zadregi, a je kljub vsemu skozi smeh izjavil: "Ja, imela je prav." Posul se je s pepelom in voditeljema dejal, da se bo poskušal popraviti.
 
  • Poglejte si še tole: 10 najpogostejših vprašanj, ki se nam porajajo v zvezi z moškimi. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.

 
 

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave