Se spomnite Špele Pavlin iz Atomik harmonik? Poglejte, kako srčkan je njen sinček, pravi mali lepotec!

Se spomnite Špele Pavlin iz Atomik harmonik? Poglejte, kako srčkan je njen sinček, pravi mali lepotec! (foto: Bobo) Bobo
16. 3. 2023

Malček je njen ponos in sama tega ne skriva!

Včasih je "zažigala" na odrih po celi Sloveniji kot članica priljubljene zasedbe Atomik harmonik, zdaj pa je srečna in predana mamica. Ja, govorimo o Špeli Pavlin, atraktivni svetlolaski, ki zdaj živi pravo družinsko življenje in očitno je, da ji to še kako godi, če gre sklepati po objavi na njenem Instagram profilu.

Preberite še: Rosvita Pesek je bila zelo iskrena o odnosu s svojim bivšim, med njima je zdaj takole ...

Pokazala je največjo ljubezen svojega življenja (no, če smo iskreni, pravzaprav dve): svojega prikupnega malčka in postavnega partnerja. Špela se je namreč leta 2014 poročila z Žigo Pavlinom, sicer slovenskim hokejistom, in očitno je, da se še vedno odlično razumeta. Njuna sreča je postala še bolj popolna, ko se jima je pridružil sinček Matias, ki je zdaj že pravi mali korenjaček.

Morda bi vas zanimalo: Špela Močnik se ne ustraši nobenega izziva, usedla se je za volan te "mrcine" (vaaau)

Pred kratkim so se - kot je pokazala Špela - mudili na obali, v Piranu, in na vso moč uživali v toplem soncu. Prizor je komentirala z besedami: "Ljubim svojo družino," mi pa ji še kako verjamemo. Zagotovo jih čaka še veliko lepih dogodivščin, mi pa upamo, da bo še kakšen delček pokazala oboževalcem in jih s tem razveselila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Pavlin (@spela_pavlin)

  • Morda bi vas še zanimalo: Spoznajte frontmana skupine, ki nas bo letos zastopala na Evroviziji. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.