Opaaa, Luka Basi tega doslej še ni pokazal, številne je še kako presenetil, samo poglejte si ta prizor!

13. 11. 2023
Deli
Opaaa, Luka Basi tega doslej še ni pokazal, številne je še kako presenetil, samo poglejte si ta prizor! (foto: Instagram/Luka Basi)
Instagram/Luka Basi

Priznamo, da smo brez sape ostali tudi mi (pa smo videli že marsikaj).

Luka Basi je priljubljen pevec, ki vedno znova navduši svoje oboževalce, tako v Sloveniji kot v sosednji Hrvaški. Doslej je ustvarjal samo pesmi v hrvaščini, v začetku junija pa je zelo razveselil svoje slovenske oboževalce s svojo prvo pesmijo v slovenščini, ki nosi naslov Skrito v raju.

Anja Rupel po 32 letih zveze z Alešem Klinarjem zdaj sporočila takšno novico

Njegovi koncerti so vedno odlično obiskani, saj zna ustvariti odlično vzdušje in interakcijo z občinstvom. Prisotni se radi pridružijo in skupaj z Luko na ves glas pojejo njegove uspešnice. No, ko gre za njegovo zasebnost, že lep čas ne skriva, kdo mu je ukradel srce. Gre za postavno svetlolaso pevko Nastjo Gabor, s katero imata dva prikupna otroka, hčerko Tio in sina Taija.

Dejan Krajnc ima zdaj takšno pričesko, kaj pravite, mu bolj pristoji kot prejšnja?

Res so lepa družinica, ki veliko časa rada preživi skupaj. Oba ne skrivata dejstva, da svoja otroka naravnost obožujeta. Številni so se razveselili, ko sta sporočila lepo novico, da sta se po nekaj letih koruzništva le zaročila. Poročiti bi se morala prav tisti vikend, ko so Slovenijo zajele katastrofalne poplave. Oba pa prihajata s Koroške, in to področje je bilo eno od najbolj prizadetih. Poroko sta takrat odpovedala in jo prestavila.

No, tako Luka kot Nastja sta precej aktivna na družbenih omrežjih. Vsak ima svoj Instagram profil, ki ga večinoma uporabljata za svoji karieri. Nastja občasno še pokaže kakšen utrinek iz njihovega doma, pa tudi njuna otroka. Luka pa tega pravzaprav ne počne - raje se osredotoča na novosti glede njegovega ustvarjanja, videospotov, nastopov in podobnega. Zato pa je tokratno presenečenje toliko lepše!

Uf, tole si je privoščila Tina Gaber, samo poglejte te prizore, pustili vas bodo brez besed!

V svoji Instagram zgodbi je namreč objavil črno-belo fotografijo, na kateri je ovekovečen poljub z njegovo Nastjo. Jasno je, da je ljubezen med njima še kako živa in velika. Pogumno je pokazal svojo romantično plat, ki morda ni ravno očitna na prvi pogled. In res ta krasen par! Šlo je za posebno priložnost, za Nastjin rojstni dan, ki ga je obeležil na lep način.

BONUS VIDEO: Psiholog Domen Kralj: "Zmanjšujemo stigmo na področju duševnega zdravja, saj še vedno obstaja tabu spregovoriti o svojih čustvih."