Luka Dončić je poskrbel, da je zaradi tega še kako završalo, razkril je nekaj, kar doslej nihče ni vedel!

17. 4. 2024
Deli
Luka Dončić je poskrbel, da je zaradi tega še kako završalo, razkril je nekaj, kar doslej nihče ni vedel! (foto: Profimedia)
Profimedia

Naš košarkarski as ima številne oboževalce, ki spoštujejo njegove veščine na igrišču, pa tudi ko gre za zasebno življenje, je vzornik za marsikoga.

Zato ne čudi dejstvo, da številne zanima čisto vse o Luki Dončiću. Sam včasih razkrije tančico svoje zasebnosti in na družbenih omrežjih pokaže, kaj počne  v prostem času. Znano je, da je ljubitelj avtomobilov, vedno pa mu je na prvem mestu njegova družina.

Zdaj nadvse uživa v očetovski vlogi in svojo malo Gabrielo naravnost obožuje, tako kot svojo zaročenko Anamario Goltes. Ob vsakem koraku ji stoji ob strani in njegova očetovska skrb je nesporna. Pred kratkim pa se je razgovoril za ameriško revijo Esquire in razkril marsikaj zanimivega.

Odgovarjal je na vprašana o svojih načrtih, ki jih goji za čas, ko se bo poslovil od košarke. Luka ima 25 let in njegova športna kariera bo še dolga, tako da je upokojitev še daleč. A sam vseeno dobro ve, kaj bo počel takrat, ko košarka ne bo več njegov delovni vsakdan.

Čeprav mu takrat, ko se bo upokojil, ne bo treba skrbeti za denar, saj bo med najpremožnejšemi Slovenci, se ne namerava predati sladkemu brezdelju. Vsekakor je človek, ki ima trdne delovne navade, ki ne bodo kar izginile, ko se bo upokojil.

Kot je povedal za omenjeno revijo, se namerava ukvarjati s kmetijstvom. "Ko se bom upokojil, bom kupil kmetijo," je dejal Luka. Hkrati je povedal, da ga življenje v ZDA oziroma v Teksasu, kjer igra za Dallas, po tem, ko bo končal kariero, v bistvu ne zanima.

Pravi, da si bo kmetijo kupil v Sloveniji. No, ob tem so številni dvignili obrvi in se spraševali, ali bo tudi sam vzel lopato in motiko v roke. "Ne, ne bi sam kmetoval, bi pa bil zraven," je bil odkrit Luka. Marsikomu se je zdel njegov način razmišljanja zelo lep in življenjski - in če smo iskreni, tudi nam. Zagotovo bo tudi v prihodnosti uspešen, pa česar koli se bo že lotil.

Preberite še:

Advertisement

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik