Nekdanja misica ponosno pokazala hčerko, Lili Žagar pa ji je ob tem sporočila tole ...

17. 4. 2024
Deli
Nekdanja misica ponosno pokazala hčerko, Lili Žagar pa ji je ob tem sporočila tole ... (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Ja, otroci res hitro rastejo, kajne? To dobro vedo tudi slavne in znane mamice.

Metka Albreht je nekoč osvojila naziv miss Slovenije, nato pa je postala uspešna stilistka. Res je izjemna dama - ukvarja se s športom, vzgaja dva otroka in vodi svojo kariero. Nase je lahko ponosna, saj ji je s trdim delom in vztrajnostjo uspelo doseči veliko.

Nedavno je pokazala, kako ponosna je na svojo hčerko, ki je zdaj prava mlada dama. Dopolnila je 19 let, ob tem pa je njena mama Metka objavila lepo fotografijo in ob njej dopisala: " 7.4. Kar devetnajst jih šteje danes. Prehitro gre ta čas. Vse naj, naj rožica moja. Živi življenje!"

Tisti, ki Metke ne poznajo, nikoli ne bi pomislili, da ima že tako veliko hčerko, saj je tudi sama videti izjemno mladostno. Zdi se, da se je za njo čas ustavil in še vedno bi se lahko mirno sprehodila po modni brvi v družbi precej mlajših deklet. Tudi njena hčerka je prava lepotica, ki že počasi stopa po svoji življenjski poti, njena mama pa ji je ob tem v veliko podporo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Zdi se nam, da sta si podobni, saj je tudi hčerka izjemno čedno in vitko dekle, ki bi se lahko mirno odločila za kariero v modnem svetu. V vsakem primeru ji bosta njena starša vedno stala ob strani, ne glede na to, za kaj se bo odločila.

Ob rojstnem dnevu je prejela številne čestitke mnogih sledilcev njene mame, oglasila pa se je tudi Lili Žagar. Spomnila se je časov, ko je bila Metkina hčerka še majhna punčka.

"Kot da bi bilo včeraj, ko je še z nama hodila po trgovinah in bila s tabo v garderobi in pripravljala stajlinge. Vse najboljše obema!😍🤩🥳 Čudoviti sta!," je navdušeno zapisala Lili. Prepričani smo, da sta obe preživeli lep dan in sta si ob rojstnem dnevu privoščili tudi kakšno sladko dobroto.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik