To je pravi razlog, da sta Miki Šarac in Tanja Žagar "koruznika", sam je mirno priznal, da ...

27. 11. 2023
Deli
To je pravi razlog, da sta Miki Šarac in Tanja Žagar "koruznika", sam je mirno priznal, da ... (foto: Facebook Špela Grošelj)
Facebook Špela Grošelj

... s tem nimata prav nobene težave.

Gre za znan estradni par, ki je skupaj že lep čas. Miki Šarac in Tanja Žagar uživata v družinskem življenju in svojem partnerskem odnosu. Imata dva otroka, sina Karla in hčerko Marino, s katerima preživita vse svoje proste urice in jima namenjata veliko časa ter pozornosti.

Melanie Griffith je nekoč veljala za eno najlepših igralk, danes pa je pri 66 letih videti takole

Vedno radovedna javnost pa se sprašuje, zakaj nista naredila koraka naprej in se sprehodila do oltarja. Tanja je pred kratkim gostovala na TV Veseljak in med drugim povedala, da še vedno nima zaročnega prstana. No, njen Miki je že pred nekaj leti iskreno spregovoril o tem, zakaj se nista poročila.

Za Žurnal24 je že leta 2020 dejal, da je, ko se je ločil, sklenil, da se več nikoli ne bo poročil. Dodal je, da je bila zanj osebno ločitev težka in še: "Če že nisem ostal uspešno poročen, sem se vsaj uspešno ločil. Z bivšo ženo se danes super razumeva in sva prijatelja."

Zdaj je jasno, zakaj Blaž Švab odhaja s televizije in tukaj so vse podrobnosti

Povedal je še, da ima tudi ona novega partnerja in da je vesel zanjo. Otroci, ki jih imata - enega sina in dve hčerki - so zadovoljni in se s Tanjo super razumejo. "Imajo lep prijateljski odnos in imajo radi Karla. A nikoli ne reci nikoli," je dodal Miki.

Takrat je še dejal, da sta onadva zadovoljna in da ne potrebujeta pozornosti, ki jo s seboj prinese poroka. Pomembno se mu zdi, da se dobro razumeta in da dobro delata. Če bi se že poročila, bi se kje na potovanju, med intimnim obredom samo za njiju.

To, da se Tanja odličo razume z Mikijevimi otroci, dovolj zgovorno potrjuje dejstvo, da je pred kratkim na oder stopila v družbi Mikijeve hčerke Dine Šarac. Pevka je namreč nastopila v priljubljeni oddaji V petek zvečer, kjer je predstavila svojo zadnjo uspešnico z naslovom C'est la vie.

A na odru ni bila sama, saj skupaj z njo nastopili še dve plesalki, obe svetlolaski. In obe imata znane očete - Dina je Mikijeva hčerka, Tia Vlahovič pa je hčerka glasbenika in člana skupine Victory, Mikija Vlahoviča. Moramo priznati, da nam je bil nastop treh čudovitih dam res všeč in da so vse tri preprosto odlične!

BONUS VIDEO: Petra Kerčmar: Voditeljica, ki nas že 18 let pozdravlja v naših domovih